| LDR |
|
|
01907cam#a2200493#i#4500 |
| 001 |
|
|
0833500430009 |
| 003 |
|
|
BPZUL |
| 005 |
|
|
20241129200020.4 |
| 008 |
|
|
240910s2024####pl#co########|001#0#pol#c |
| 015 |
|
|
%a UWD 2024/28486 |
| 020 |
|
|
%a 9788324093359 %q (oprawa twarda) |
| 035 |
|
|
%a (PL)b1000005760440 |
| 035 |
|
|
%a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9914285740905606 |
| 035 |
|
|
%a 991053119536105066 |
| 040 |
|
|
%a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d GD U %d WA N %e PNN %d BPZUL |
| 046 |
|
|
%k 2024 |
| 100 |
1 |
|
%a Szwejk, Veronika. %e Autor |
| 245 |
0 |
0 |
%a Ale ferment! : %b kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom / %c Veronika Szwejk, Mikołaj Bator. |
| 246 |
3 |
0 |
%a Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom |
| 250 |
|
|
%a Wydanie I. |
| 260 |
# |
|
%a Kraków : %b Znak JednymSłowem, %c 2024. |
| 300 |
|
|
%a 294, [10] stron : %b fotografie, portrety ; %c 26 cm. |
| 336 |
|
|
%a Obraz %b sti %2 rdacontent |
| 336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
| 337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
| 338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
| 380 |
|
|
%a Książki |
| 380 |
|
|
%a Poradniki i przewodniki |
| 388 |
1 |
|
%a 2001- |
| 504 |
|
|
%a Bibliografia na stronie [297]. Indeks. |
| 530 |
|
|
%a Książka dostępna także jako e-book. |
| 650 |
|
9 |
%a Fermentacja |
| 650 |
|
9 |
%a Kiszenie żywności |
| 650 |
|
9 |
%a Kuchnia sezonowa |
| 650 |
|
9 |
%a Warzywa i owoce kiszone |
| 650 |
|
9 |
%a Zdrowe odżywianie |
| 655 |
|
9 |
%a Książka kucharska |
| 655 |
|
9 |
%a Publikacja bogato ilustrowana |
| 658 |
|
|
%a Kulinaria |
| 700 |
1 |
# |
%a Bator, Mikołaj. %e Autor |
| 710 |
2 |
# |
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak %e Wydawca %4 pbl |
| 856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500430009 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
| 920 |
|
|
%a ISBN 978-83-240-9335-9 %q (oprawa twarda) |
| 999 |
|
|
%b JS (29/11/2024) %c JS (29/11/2024 ; 700) %c JS (29/11/2024 ; 000, 020, 040, 100+, 700-, 920) %r 2024 |