| LDR |
|
|
02885cam#a2200469#i#4500 |
| 001 |
|
|
0833500423999 |
| 003 |
|
|
BPPUL |
| 005 |
|
|
20250617200919.9 |
| 008 |
|
|
240917s2024####pl#||||g#||||||||#||pol#d |
| 020 |
|
|
%a 9788365912558 %q (oprawa miękka) |
| 040 |
|
|
%a BPPUL %c BPPUL %e PNN %d BPPUL |
| 080 |
# |
|
%a 641 |
| 245 |
0 |
0 |
%a Chleb na zakwasie : %b przewodnik dla piekarzy domowych / %c publikacja opracowana przez Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie we współpracy z Robertem Jasińskim ; redakcja Grzegorz Hubert Gerek, Piotr Marzec, Justyna Dyśko ; autorzy przepisów Robert Jasiński, Koła Gospodyń Wiejskich z terenu województwa mazowieckiego ; wstęp Adam Struzik. |
| 250 |
|
|
%a Wydanie II. |
| 260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Biuro Regionalne Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich ; %b Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich ; %b Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego, %c 2024. |
| 300 |
|
|
%a 93, [3] strony : %b fotografie ; %c 23 cm. |
| 336 |
|
|
%a tekst %b txt %2 rdacontent |
| 337 |
|
|
%a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
| 338 |
|
|
%a wolumin %b nc %2 rdacarrier |
| 380 |
|
|
%a Książki |
| 380 |
|
|
%a Poradniki i przewodniki |
| 388 |
# |
|
%a 2001- |
| 490 |
1 |
|
%a (Biblioteczka Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich) |
| 500 |
|
|
%a Na okładce i karcie tytułowej: "Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie" ; Publikacja opracowana przez Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie we współpracy z Piotrem Budziszewskim ; Operacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej "Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich" Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 ; Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. |
| 500 |
|
|
%a Na okładce i karcie tytułowej znajdują się loga: 25 lat Mazowsze, Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich, Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 oraz flaga Unii Europejskiej. |
| 650 |
|
7 |
%a Chleb %2 |
| 650 |
|
7 |
%a Pieczywo %2 |
| 650 |
|
9 |
%a Piekarstwo |
| 650 |
|
9 |
%a Żywność |
| 655 |
|
4 |
%a Poradnik |
| 655 |
|
9 |
%a Przepisy kulinarne |
| 658 |
|
|
%a Kulinaria |
| 700 |
1 |
# |
%a Gerek, Grzegorz Hubert %e Redakcja |
| 700 |
1 |
# |
%a Marzec, Piotr %c (rolnictwo). %e Redakcja |
| 700 |
1 |
# |
%a Dyśko, Justyna. %e Redakcja |
| 700 |
1 |
# |
%a Struzik, Adam %d (1957- ). %e Wstęp |
| 710 |
2 |
# |
%a Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego. %e Opracowanie %e Wydawca |
| 856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500423999 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
| 920 |
|
|
%a ISBN 978-83-65912-55-8 %q (oprawa miękka) |
| 980 |
|
|
%a 641 %y Żywność. Przyrządzanie potraw |
| 981 |
1 |
|
%a 641 |
| 999 |
|
|
%b ps (17/09/2024) %d ps (17/09/2024) %c ps (17/09/2024 ; 000, 040, 700+, 710+, 981+) %r 2024 %c prolib (17/06/2025 ; 650) |