| LDR | 
              | 
              | 
            02597cam#a2200529#i#4500 | 
        
            
            | 001 | 
              | 
              | 
            0833500421429 | 
        
            
            | 003 | 
              | 
              | 
            BPPUL | 
        
            
            | 005 | 
              | 
              | 
            20240624145510.8 | 
        
            
            | 008 | 
              | 
              | 
            240306s2024####pl#oad#f#f###|001#0#pol#c | 
        
            
            | 015 | 
              | 
              | 
            %a UWD 2024/8006 | 
        
            
            | 020 | 
              | 
              | 
            %a 9788301233907 %q (oprawa miękka) | 
        
            
            | 024 | 
            7 | 
            # | 
            %a 10.53271/2023.180 %2 doi | 
        
            
            | 040 | 
              | 
              | 
            %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d KIEL W %d WA M %d GD U %e PNN %d BPPUL | 
        
            
            | 046 | 
              | 
              | 
            %k 2024 | 
        
            
            | 080 | 
            # | 
              | 
            %a 614.3 | 
        
            
            | 080 | 
            # | 
              | 
            %a 664.8/.9 | 
        
            
            | 100 | 
            1 | 
              | 
            %a Michota-Katulska, Ewa. %e Autor | 
        
            
            | 245 | 
            1 | 
            0 | 
            %a Efektywne zarządzanie żywnością : %b zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / %c Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan. | 
        
            
            | 246 | 
            3 | 
            0 | 
            %a Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : %b podręcznik dla dietetyków | 
        
            
            | 250 | 
              | 
              | 
            %a Wydanie I. | 
        
            
            | 260 | 
            # | 
              | 
            %a Warszawa : %b PZWL Wydawnictwo Lekarskie, %c 2024. | 
        
            
            | 300 | 
              | 
              | 
            %a XI, [1], 189 stron : %b fotografie, rysunki, wykresy ; %c 21 cm. | 
        
            
            | 336 | 
              | 
              | 
            %a Tekst %b txt %2 rdacontent | 
        
            
            | 337 | 
              | 
              | 
            %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia | 
        
            
            | 338 | 
              | 
              | 
            %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier | 
        
            
            | 380 | 
              | 
              | 
            %a Książki | 
        
            
            | 380 | 
              | 
              | 
            %a Publikacje fachowe | 
        
            
            | 385 | 
              | 
              | 
            %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe | 
        
            
            | 385 | 
              | 
              | 
            %a Dietetycy | 
        
            
            | 385 | 
              | 
              | 
            %a Studenci | 
        
            
            | 388 | 
            1 | 
              | 
            %a 2001- | 
        
            
            | 504 | 
              | 
              | 
            %a Bibliografia, netografia i wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks. | 
        
            
            | 521 | 
            8 | 
              | 
            %a Dla studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny. | 
        
            
            | 650 | 
              | 
            9 | 
            %a Konserwacja żywności | 
        
            
            | 650 | 
              | 
            9 | 
            %a Marnotrawstwo żywności | 
        
            
            | 650 | 
              | 
            9 | 
            %a Wartość odżywcza | 
        
            
            | 650 | 
              | 
            9 | 
            %a Żywność | 
        
            
            | 655 | 
              | 
            9 | 
            %a Podręcznik | 
        
            
            | 658 | 
              | 
              | 
            %a Gospodarka, ekonomia, finanse | 
        
            
            | 658 | 
              | 
              | 
            %a Medycyna i zdrowie | 
        
            
            | 700 | 
            1 | 
            # | 
            %a Zegan, Magdalena %e Autor | 
        
            
            | 710 | 
            2 | 
            # | 
            %a Wydawnictwo Naukowe PWN %e Wydawca %4 pbl | 
        
            
            | 856 | 
            4 | 
            # | 
            %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500421429 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC | 
        
            
            | 920 | 
              | 
              | 
            %a ISBN 978-83-01-23390-7 (oprawa miękka) | 
        
            
            | 980 | 
              | 
              | 
            %a 614.3 %y Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami | 
        
            
            | 980 | 
              | 
              | 
            %a 664.8/.9 %y Konserwowanie produktów spożywczych. Wędzarnictwo. Konsewrwy i mrożonki owocowe, warzywne, mięsne, rybne. Koncentraty spożywcze | 
        
            
            | 999 | 
              | 
              | 
            %b ps (24/06/2024) %c ps (24/06/2024 ; 000, 035-, 040, 080+, 100+, 245, 260, 300, 385, 385+, 504, 521+, 530-, 700-, 920, 980+) %d ps (24/06/2024) %r 2024  |