| LDR |
|
|
02597cam#a2200529#i#4500 |
| 001 |
|
|
0833500421429 |
| 003 |
|
|
BPPUL |
| 005 |
|
|
20240624145510.8 |
| 008 |
|
|
240306s2024####pl#oad#f#f###|001#0#pol#c |
| 015 |
|
|
%a UWD 2024/8006 |
| 020 |
|
|
%a 9788301233907 %q (oprawa miękka) |
| 024 |
7 |
# |
%a 10.53271/2023.180 %2 doi |
| 040 |
|
|
%a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d KIEL W %d WA M %d GD U %e PNN %d BPPUL |
| 046 |
|
|
%k 2024 |
| 080 |
# |
|
%a 614.3 |
| 080 |
# |
|
%a 664.8/.9 |
| 100 |
1 |
|
%a Michota-Katulska, Ewa. %e Autor |
| 245 |
1 |
0 |
%a Efektywne zarządzanie żywnością : %b zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / %c Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan. |
| 246 |
3 |
0 |
%a Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : %b podręcznik dla dietetyków |
| 250 |
|
|
%a Wydanie I. |
| 260 |
# |
|
%a Warszawa : %b PZWL Wydawnictwo Lekarskie, %c 2024. |
| 300 |
|
|
%a XI, [1], 189 stron : %b fotografie, rysunki, wykresy ; %c 21 cm. |
| 336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
| 337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
| 338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
| 380 |
|
|
%a Książki |
| 380 |
|
|
%a Publikacje fachowe |
| 385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe |
| 385 |
|
|
%a Dietetycy |
| 385 |
|
|
%a Studenci |
| 388 |
1 |
|
%a 2001- |
| 504 |
|
|
%a Bibliografia, netografia i wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks. |
| 521 |
8 |
|
%a Dla studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny. |
| 650 |
|
9 |
%a Konserwacja żywności |
| 650 |
|
9 |
%a Marnotrawstwo żywności |
| 650 |
|
9 |
%a Wartość odżywcza |
| 650 |
|
9 |
%a Żywność |
| 655 |
|
9 |
%a Podręcznik |
| 658 |
|
|
%a Gospodarka, ekonomia, finanse |
| 658 |
|
|
%a Medycyna i zdrowie |
| 700 |
1 |
# |
%a Zegan, Magdalena %e Autor |
| 710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Naukowe PWN %e Wydawca %4 pbl |
| 856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500421429 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
| 920 |
|
|
%a ISBN 978-83-01-23390-7 (oprawa miękka) |
| 980 |
|
|
%a 614.3 %y Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami |
| 980 |
|
|
%a 664.8/.9 %y Konserwowanie produktów spożywczych. Wędzarnictwo. Konsewrwy i mrożonki owocowe, warzywne, mięsne, rybne. Koncentraty spożywcze |
| 999 |
|
|
%b ps (24/06/2024) %c ps (24/06/2024 ; 000, 035-, 040, 080+, 100+, 245, 260, 300, 385, 385+, 504, 521+, 530-, 700-, 920, 980+) %d ps (24/06/2024) %r 2024 |