Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Tytuł:
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
Temat:
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Dietetyka
Nauki o żywieniu
Żywność funkcjonalna
Żywność i napoje
Rok wydania:
1999
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowe PWN SA
ISBN:
9788301197599
Seria:
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Opis fizyczny:
383, [1] strona : ilustracje ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02185cam#a2200493#i#4500
001 0833500413109
003 BPZUL
005 20240207200017.2
008 000114s2018####pl#a#########|001#0#pol##
015 %a UWD 2000/1059
020 %a 9788301197599
035 %a 991012369939705066
035 %a (PL-WaBN)b13347561-48omnis_nlop
035 %a b13347561
035 %a (OCoLC)749299566
035 %a zz2003869907
035 %a (PL)b0000001334756
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910116771905606
040 %a WA N %c WA N %d KR U %e PNN %d BPZUL
245 0 0 %a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa / %c redakcja naukowa Franciszka Świderskiego.
250 %a Wydanie III uaktualnione - 1 dodruk (PWN).
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowe PWN SA, %c 1999.
300 %a 383, [1] strona : %b ilustracje ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
490 1 %a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 %a Bibliografia przy rozdziałach - Indeks.
521 # %a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650 9 %a Żywność prozdrowotna
650 9 %a Żywność wygodna
650 2 %a Dietetyka
650 2 %a Nauki o żywieniu
650 2 %a Żywność funkcjonalna
650 2 %a Żywność i napoje
655 2 %a Podręczniki [Typ publikacji]
655 9 %a Podręczniki akademickie
700 1 # %a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne %4 pbl
830 0 %a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500413109 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-19759-9
999 %b sp (07/02/2024) %c sp (07/02/2024 ; 650) %c sp (07/02/2024 ; 830) %c sp (07/02/2024 ; 000, 008, 020, 040, 245, 250, 260, 300, 500-, 504, 920) %r 2018

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 25471
Sygnatura:
WZUL Żywienie Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies