| LDR |
|
|
02202cam#a2200529#i#4500 |
| 001 |
|
|
0833300390128 |
| 003 |
|
|
BPPUL |
| 005 |
|
|
20221230135846.0 |
| 008 |
|
|
171018s2021####pl#ad##f#f###|001#0#pol## |
| 015 |
|
|
%a UWD 2017/33079 |
| 020 |
|
|
%a 9788301196264 %q t. 2 |
| 020 |
|
|
%a 9788301196349 %q t. 1-2 |
| 040 |
|
|
%a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL |
| 046 |
|
|
%k 2017 |
| 080 |
# |
|
%a 664.014 |
| 080 |
# |
|
%a 577.1 |
| 245 |
0 |
0 |
%a Chemia żywności : %b praca zbiorowa. %n 2, %p Biologiczne właściwości składników żywności / %c pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. |
| 246 |
3 |
0 |
%a Biologiczne właściwości składników żywności |
| 250 |
|
|
%a Wydanie I - dodruk 5. |
| 260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2021. |
| 300 |
|
|
%a XI, [3], 343 strony : %b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm. |
| 336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
| 337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
| 338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
| 380 |
|
|
%a Książki |
| 380 |
|
|
%a Publikacje dydaktyczne |
| 385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe |
| 388 |
1 |
|
%a 2001- |
| 504 |
|
|
%a Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. |
| 521 |
8 |
|
%a Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej. |
| 650 |
|
2 |
%a Badanie żywności |
| 650 |
|
9 |
%a Chemia |
| 650 |
|
2 |
%a Dodatki do żywności |
| 650 |
|
9 |
%a Witaminy |
| 650 |
|
9 |
%a Żywność |
| 655 |
|
9 |
%a Podręcznik |
| 658 |
|
|
%a Chemia |
| 700 |
1 |
# |
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ) %e Redakcja |
| 700 |
1 |
# |
%a Staroszczyk, Hanna %e Redakcja |
| 710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Naukowe PWN %e Wydawca %4 pbl |
| 856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833300390128 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
| 920 |
|
|
%a 978-83-01-19626-4 (t. 2) |
| 920 |
|
|
%a 978-83-01-19634-9 (t. 1-2) |
| 980 |
|
|
%a 664.014 %y Skład chemiczny żywności |
| 980 |
|
|
%a 577.1 %y Chemiczne podstawy życia. Biochemia |
| 981 |
1 |
|
%a 664.014:577.1 |
| 999 |
|
|
%b Joanna (30/12/2022) %c Joanna (30/12/2022 ; 000, 008, 035-, 040, 080+, 250+, 260, 300, 530-, 650, 650-, 650+, 655-, 658-, 658+, 980+, 981+) %d Joanna (30/12/2022) %r 2021 |