Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Obsługa AGD w kuchni : materiał edukacyjny

Tytuł:
Obsługa AGD w kuchni : materiał edukacyjny
Autorzy:
Hryń, Joanna
Rapiej, Krystyna
Temat:
Artykuły gospodarstwa domowego
Gotowanie
Kucharstwo
Obsługa i eksploatacja
Rok wydania:
2021
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Szkolne PWN
ISBN:
9788326233135
Seria:
Aktywni Zawodowo
Pewny Start
Opis fizyczny:
120 stron : fotografie, ilustracje ; 29 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 43955
Sygnatura:
WPUL 376 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies