Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy żywienia i dietoterapia

Tytuł:
Podstawy żywienia i dietoterapia
Autorzy:
Peckenpaugh, Nancy J
Temat:
Dietetyka
Zdrowe żywienie
Rok wydania:
cop. 2015
Wydawca:
Wrocław : Edra Urban & Partner
ISBN:
9788365195005
Opis fizyczny:
XXII, 673 s. : il. ; 26 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02155cam#a2200493#i#4500
001 0832800331874
003 BPZUL
005 20230508121035.3
008 150902s2015####pl#a###f#f###|001#0#pol##
015 %a PB 2015/26386
020 %a 9788365195005
035 %a (OCoLC)910009928
035 %a b48806572
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPZUL
041 1 # %a pol %h eng
080 # %a 64
100 1 %a Peckenpaugh, Nancy J. %e Autor.
245 1 0 %a Podstawy żywienia i dietoterapia / %c Nancy J. Peckenpaugh ; [tł. z jęz. ang. Sa'eed Bawa, Danuta Gajewska, Joanna Gromadzka-Ostrowska, Marzena Jeżewska-Zychowicz, Katarzyna Kozłowska, Lucyna Kozłowska, Ewa Lange, Joanna Myszkowska-Ryciak, Danuta Rosołowska-Huszcz, Dariusz Włodarek].
250 %a Wyd. 1. pol, dodr. / %b red. Danuta Gajewska.
260 # %a Wrocław : %b Edra Urban & Partner, %c cop. 2015.
300 %a XXII, 673 s. : %b il. ; %c 26 cm.
380 %a Książki
500 %a Na książce także ISBN wyd. poprz.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 %a Dla studentów dietetyki oraz kierunków pokrewnych, praktykujacych dietetyków i lekarzy wszystkich specjalności medycznych.
650 9 %a Dietetyka
650 9 %a Zdrowe żywienie
655 9 %a Podręczniki akademickie
700 1 # %a Gajewska, Danuta. %e Red.
700 1 # %a Bawa Halilu, Saeed. %e Tł.
700 1 # %a Gromadzka-Ostrowska, Joanna. %e Tł.
700 1 # %a Jeżewska-Zychowicz, Marzena. %e Tł.
700 1 # %a Kozłowska, Katarzyna %c (nauki rolnicze). %e Tł.
700 1 # %a Kozłowska, Lucyna. %e Tł.
700 1 # %a Lange, Ewa Beata. %e Tł.
700 1 # %a Myszkowska-Ryciak, Joanna. %e Tł.
700 1 # %a Rosołowska-Huszcz, Danuta. %e Tł.
700 1 # %a Włodarek, Dariusz. %e Tł.
710 2 # %a Edra Urban & Partner. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832800331874 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-65195-00-5
920 %a ISBN 978 83-7609-361-1 (Elsevier)
980 %a 64 %y Gospodarstwo domowe. Gastronomia. Hotelarstwo
999 %b js (29/12/2017) %c js (29/12/2017 ; 000, 040, 080+, 100, 246-, 920, 980+) %d js (29/12/2017) %r 2015

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 22888
Sygnatura:
WZUL 64 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies