- Tytuł:
- Napoje : co, jak i kiedy ?
- Autorzy:
- Bytnerowicz, Barbara
- Temat:
- Napoje
- Rok wydania:
- 1991
- Wydawca:
- Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne
- ISBN:
- 8320808383
- Opis fizyczny:
- 382, [2] s. ; 21 cm
- Książka
Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.
| LDR | 00896nam#a2200241#i#4500 | ||
| 001 | 0832500288580 | ||
| 003 | BPPLO | ||
| 005 | 20230508120722.7 | ||
| 008 | 140411s########pl#||||g#||||||||#||pol#d | ||
| 020 | %a 8320808383 | ||
| 040 | %a BPPLO %c BPPLO %e PNN | ||
| 080 | # | %a 641.5 | |
| 100 | 1 | %a Bytnerowicz, Barbara. | |
| 245 | 1 | 0 | %a Napoje : %b co, jak i kiedy ? / %c Barbara Bytnerowicz. |
| 260 | %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 1991. | ||
| 300 | %a 382, [2] s. ; %c 21 cm. | ||
| 500 | %a W książce wykorzystano wybrane przepisy Heleny Kulzowej-Hawliczkowej z "Kuchni polskiej". | ||
| 504 | %a Indeks. | ||
| 650 | 9 | %a Napoje | |
| 856 | 4 | # | %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832500288580 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
| 920 | %a ISBN 83-208-0838-3 | ||
| 980 | %a 641.5 %y Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo | ||
| 999 | %b es (11/04/2014) %d es (11/04/2014) |
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!