Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Naturalna technologia wody : nowe rozwiązania pozyskiwania, uzdatniania i dostawy użytkownikom

Tytuł:
Naturalna technologia wody : nowe rozwiązania pozyskiwania, uzdatniania i dostawy użytkownikom
Autorzy:
Wowk, Józef
Temat:
Uzdatnianie wody - metody - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2010
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
9788320434705
Opis fizyczny:
132 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00958cam#a2200241#i#4500
001 0832100249502
003 BPZUL
005 20230508120425.6
008 100505s2010####pl#a#########|000#0#pol##
020 %a 9788320434705
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPZUL
080 %a 62
100 1 %a Wowk, Józef.
245 1 0 %a Naturalna technologia wody : %b nowe rozwiązania pozyskiwania, uzdatniania i dostawy użytkownikom / %c Józef Wowk.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2010.
300 %a 132 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. s. 131-132.
650 9 %a Uzdatnianie wody %x metody %v podręcznik akademicki
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832100249502 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-204-3470-5
980 %a 62 %y Inżynieria. Technika w ogólności
981 1 %a 62
999 %b js (02/06/2010) %c js (02/06/2010 ; 040, 080+, 650+, 980+, 981+) %d js (02/06/2010) %r 2010

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 21497
Sygnatura:
WZUL Ekologia Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies