Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Tytuł:
Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie
Autorzy:
Sikorski, Zdzisław Edmund
Temat:
Przemysł rolno-spożywczy - podręcznik
Żywność - technologia - podręcznik
Ryby - kucharstwo i przetwórstwo - podręcznik
Rybołówstwo morskie - urządzenia - podręcznik
Mięczaki - kucharstwo i przetwórstwo - podręcznik
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
832042867X
Seria:
Żywność, Jakość, Technologia
Opis fizyczny:
XIV, 391 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 37889
Sygnatura:
WPUL 66/69 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies