Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prawdziwa historia czekolady

Tytuł:
Prawdziwa historia czekolady
Autorzy:
Coe, Sophie D. (1933-1994)
Coe, Michael D
Temat:
Czekolada
Kakao
Kakaowiec
Kultura stołu
Produkcja żywności
Ameryka
Europa
Rok wydania:
2024
Wydawca:
Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy
ISBN:
9788381967846
Seria:
[Seria Ceramowska]
Opis fizyczny:
248 stron, [8] stron tablic : faksymilia, fotografie, ilustracje, mapy, plany, portrety ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 03122cam#a2200961#i#4500
001 0833500431840
003 BPZUL
005 20250617200455.5
008 240709s2024####pl#acho######|001#0#pol#c
015 %a UWD 2024/21770
020 %a 9788381967846 %q (oprawa twarda)
035 %a (PL)b1000005647176
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9914233153805606
035 %a 991053114045105066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d GD U %d LUBL KUL %d MBPB %e PNN %d BPZUL
041 1 # %a pol %h eng
045 2 %b c1800 %b d2013
046 %k 2013
100 1 %a Coe, Sophie D. %d (1933-1994). %e Autor
245 0 0 %a Prawdziwa historia czekolady / %c Sophie D. Coe, Michael D. Coe ; przełożyła Ewa Klekot.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a True history of chocolate, %f 2013
250 %a Wydanie drugie, poprawione i uzupełnione.
260 # %a Warszawa : %b Państwowy Instytut Wydawniczy, %c 2024.
300 %a 248 stron, [8] stron tablic : %b faksymilia, fotografie, ilustracje, mapy, plany, portrety ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
490 1 %a [Seria Ceramowska]
500 %a Tytuł oryginału: The true history of chocolate.
500 %a Tytuł serii na podstawie strony internetowej wydawcy.
504 %a Bibliografia na stronach 225-234. Indeksy.
530 %a Książka dostępna także jako e-book.
648 9 %a do 801 p.n.e
648 9 %a 800-701 p.n.e
648 9 %a 700-601 p.n.e
648 9 %a 600-501 p.n.e
648 9 %a 500-401 p.n.e
648 9 %a 400-301 p.n.e
648 9 %a 300-201 p.n.e
648 9 %a 200-101 p.n.e
648 9 %a 100-1 p.n.e
648 9 %a 1-100
648 9 %a 101-200
648 9 %a 201-300
648 9 %a 301-400
648 9 %a 401-500
648 9 %a 501-600
648 9 %a 601-700
648 9 %a 701-800
648 9 %a 801-900
648 9 %a 901-1000
648 9 %a 1001-1100
648 9 %a 1101-1200
648 9 %a 1201-1300
648 9 %a 1301-1400
648 9 %a 1401-1500
648 9 %a 1501-1600
648 9 %a 1601-1700
648 9 %a 1701-1800
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 2001-
650 9 %a Czekolada
650 9 %a Kakao
650 9 %a Kakaowiec
650 9 %a Kultura stołu
650 9 %a Produkcja żywności
651 9 %a Ameryka
651 7 %a Europa %2
655 9 %a Opracowanie
658 %a Etnologia i antropologia kulturowa
658 %a Historia
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
700 1 # %a Coe, Michael D. %e Autor
700 1 # %a Klekot, Ewa %d (1965- ) %e Tłumaczenie
710 2 # %a Państwowy Instytut Wydawniczy %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Seria Ceramowska
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500431840 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8196-784-6 %q (oprawa twarda)
999 %b JS (19/12/2024) %c JS (19/12/2024 ; 700) %c JS (19/12/2024 ; 000, 020, 040, 100+, 700-, 920) %r 2024 %c prolib (17/06/2025 ; 651)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 26165
Sygnatura:
WZUL 94 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.