Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ale ferment! : kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

Tytuł:
Ale ferment! : kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom
Autorzy:
Szwejk, Veronika
Bator, Mikołaj
Temat:
Fermentacja
Kiszenie żywności
Kuchnia sezonowa
Warzywa i owoce kiszone
Zdrowe odżywianie
Rok wydania:
2024
Wydawca:
Kraków : Znak JednymSłowem
ISBN:
9788324093359
Opis fizyczny:
294, [10] stron : fotografie, portrety ; 26 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01907cam#a2200493#i#4500
001 0833500430009
003 BPZUL
005 20241129200020.4
008 240910s2024####pl#co########|001#0#pol#c
015 %a UWD 2024/28486
020 %a 9788324093359 %q (oprawa twarda)
035 %a (PL)b1000005760440
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9914285740905606
035 %a 991053119536105066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d GD U %d WA N %e PNN %d BPZUL
046 %k 2024
100 1 %a Szwejk, Veronika. %e Autor
245 0 0 %a Ale ferment! : %b kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom / %c Veronika Szwejk, Mikołaj Bator.
246 3 0 %a Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom
250 %a Wydanie I.
260 # %a Kraków : %b Znak JednymSłowem, %c 2024.
300 %a 294, [10] stron : %b fotografie, portrety ; %c 26 cm.
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Poradniki i przewodniki
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie [297]. Indeks.
530 %a Książka dostępna także jako e-book.
650 9 %a Fermentacja
650 9 %a Kiszenie żywności
650 9 %a Kuchnia sezonowa
650 9 %a Warzywa i owoce kiszone
650 9 %a Zdrowe odżywianie
655 9 %a Książka kucharska
655 9 %a Publikacja bogato ilustrowana
658 %a Kulinaria
700 1 # %a Bator, Mikołaj. %e Autor
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500430009 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-240-9335-9 %q (oprawa twarda)
999 %b JS (29/11/2024) %c JS (29/11/2024 ; 700) %c JS (29/11/2024 ; 000, 020, 040, 100+, 700-, 920) %r 2024

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 25999
Sygnatura:
WZUL 64 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies