Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tradycyjny wyrób sera : praktyczny przewodnik dla każdego

Tytuł:
Tradycyjny wyrób sera : praktyczny przewodnik dla każdego
Temat:
Mleko
Sery - kucharstwo i przetwórstwo
Żywność
Rok wydania:
2024
Wydawca:
Warszawa : Biuro Regionalne Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich ; Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich ; Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego
ISBN:
9788365912411
Seria:
(Biblioteczka Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich)
Opis fizyczny:
108, [4] strony : fotografie ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02643nam#a2200445#i#4500
001 0833500423989
003 BPPUL
005 20240917105605.1
008 240917s2024####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788365912411 %q (oprawa miękka)
040 %a BPPUL %c BPPUL %e PNN
080 # %a 641.5
245 0 0 %a Tradycyjny wyrób sera : %b praktyczny przewodnik dla każdego / %c publikacja opracowana przez Krzysztofa Jaworskiego na zlecenie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie ; wstęp Adam Struzik.
250 %a Wydanie III.
260 # %a Warszawa : %b Biuro Regionalne Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich ; %b Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich ; %b Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego, %c 2024.
300 %a 108, [4] strony : %b fotografie ; %c 23 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Poradniki i przewodniki
388 # %a 2001-
490 1 %a (Biblioteczka Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich)
500 %a Na okładce i karcie tytułowej: "Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie" ; Publikacja opracowana przez Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie we współpracy z Piotrem Budziszewskim ; Operacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej "Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich" Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 ; Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
500 %a Na okładce i karcie tytułowej znajdują się loga: 25 lat Mazowsze, Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich, Program Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 oraz flaga Unii Europejskiej.
650 9 %a Mleko
650 9 %a Sery %x kucharstwo i przetwórstwo
650 9 %a Żywność
655 4 %a Poradnik
655 9 %a Przepisy kulinarne
658 %a Kulinaria
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
700 1 # %a Jaworski, Krzysztof %c (technolog żywności). %e Opracowanie
700 1 # %a Struzik, Adam %d (1957- ). %e Wstęp
710 2 # %a Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego. %e Wydawca %e Instytucja sprawcza
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500423989 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-65912-41-1 %q (oprawa miękka)
980 %a 641.5 %y Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo
981 1 %a 641.5
999 %b ps (17/09/2024) %d ps (17/09/2024) %r 2024

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 45607
Sygnatura:
WPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies