Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków

Tytuł:
Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków
Autorzy:
Michota-Katulska, Ewa
Zegan, Magdalena
Temat:
Konserwacja żywności
Marnotrawstwo żywności
Wartość odżywcza
Żywność
Rok wydania:
2024
Wydawca:
Warszawa : PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN:
9788301233907
ISRC/ISMN:
10.53271/2023.180
Opis fizyczny:
XI, [1], 189 stron : fotografie, rysunki, wykresy ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02597cam#a2200529#i#4500
001 0833500421429
003 BPPUL
005 20240624145510.8
008 240306s2024####pl#oad#f#f###|001#0#pol#c
015 %a UWD 2024/8006
020 %a 9788301233907 %q (oprawa miękka)
024 7 # %a 10.53271/2023.180 %2 doi
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d KIEL W %d WA M %d GD U %e PNN %d BPPUL
046 %k 2024
080 # %a 614.3
080 # %a 664.8/.9
100 1 %a Michota-Katulska, Ewa. %e Autor
245 1 0 %a Efektywne zarządzanie żywnością : %b zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / %c Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.
246 3 0 %a Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : %b podręcznik dla dietetyków
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b PZWL Wydawnictwo Lekarskie, %c 2024.
300 %a XI, [1], 189 stron : %b fotografie, rysunki, wykresy ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje fachowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
385 %a Dietetycy
385 %a Studenci
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia, netografia i wykaz aktów prawnych na stronach 162-177. Indeks.
521 8 %a Dla studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.
650 9 %a Konserwacja żywności
650 9 %a Marnotrawstwo żywności
650 9 %a Wartość odżywcza
650 9 %a Żywność
655 9 %a Podręcznik
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
658 %a Medycyna i zdrowie
700 1 # %a Zegan, Magdalena %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500421429 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-23390-7 (oprawa miękka)
980 %a 614.3 %y Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami
980 %a 664.8/.9 %y Konserwowanie produktów spożywczych. Wędzarnictwo. Konsewrwy i mrożonki owocowe, warzywne, mięsne, rybne. Koncentraty spożywcze
999 %b ps (24/06/2024) %c ps (24/06/2024 ; 000, 035-, 040, 080+, 100+, 245, 260, 300, 385, 385+, 504, 521+, 530-, 700-, 920, 980+) %d ps (24/06/2024) %r 2024

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 64852
Sygnatura:
M 61 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 45500
Sygnatura:
WPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSZUL 26154
Sygnatura:
WZUL Żywienie Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.