Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Co do garnka włożyć : w jaki sposób przygotowywano jedzenie?. T. 5

Tytuł:
Co do garnka włożyć : w jaki sposób przygotowywano jedzenie?. T. 5
Autorzy:
Brzezińska, Anna Weronika (1977- )
Ceklarz, Katarzyna (1983- )
Dziubata-Smykowska, Karolina
Smyk, Katarzyna (filolożka)
Waszczyńska, Katarzyna
Temat:
Chłopi
Gotowanie
Kuchnia chłopska
Przetwory owocowo-warzywne
Przyprawy
Święta - chrześcijaństwo - Polska
Tradycja
Wsie
Zielarstwo
Polska
Rok wydania:
2023
Wydawca:
Warszawa : Narodowy Instytut Kultury i Dziedzictwa Wsi
ISBN:
9788396971920
9788395620478 (seria)
Seria:
(Wyprawy z Etnoekipą. Poznaj dawną wieś ; t. 5)
(Z Krainy Złotych Pól)
Opis fizyczny:
47, [5] stron : ilustracje ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 63107
Sygnatura:
M Lit.dz.pop. Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPUL 45456
Sygnatura:
WPUL 39 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSPLO 45222
Sygnatura:
MPLO 45222 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KBZUL 1773
Sygnatura:
WZUL EduM Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies