LDR |
|
|
01832cam#a2200457#i#4500 |
001 |
|
|
0833500413245 |
003 |
|
|
BPPUL |
005 |
|
|
20240209093831.2 |
008 |
|
|
240209s2016####pl#a#########|000#0#pol## |
015 |
|
|
%a PB 2016/29332 |
020 |
|
|
%a 9788301187323 %q (oprawa miękka) |
040 |
|
|
%a BPPUL %c BPPUL %e PNN %d BPPUL |
080 |
# |
|
%a 338.43 |
080 |
# |
|
%a 613.2 |
080 |
# |
|
%a 338.43 |
100 |
1 |
|
%a Kowalczyk, Stanisław %d (1956- ) |
245 |
1 |
0 |
%a Bezpieczeństwo i jakość żywności / %c Stanisław Kowalczyk. |
250 |
|
|
%a Wydanie I. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c copyright 2016. |
300 |
|
|
%a 415 stron : %b wykresy, tabele ; %c 24 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent. |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia. |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier. |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje naukowe |
504 |
|
|
%a Bibliogafia i netografia na stronach 310-328. |
648 |
|
9 |
%a 2001- |
650 |
|
9 |
%a Bezpieczeństwo żywnościowe |
650 |
|
9 |
%a Jakość żywności |
650 |
|
9 |
%a Żywność %x higiena |
655 |
|
9 |
%a Opracowanie |
658 |
|
|
%a Gospodarka, ekonomia, finanse |
658 |
|
|
%a Prawo i wymiar sprawiedliwości |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Naukowe PWN. %4 pbl %e Wydawca |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500413245 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-01-18732-3 %q (oprawa miękka) |
980 |
|
|
%a 338.43 %y Rolnictwo jako dział gospodarki. Gospodarka żywnościowa. Ekonomika rolnictwa. Polityka rolna |
980 |
|
|
%a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza |
980 |
|
|
%a 338.43 |
981 |
1 |
|
%a 338.43:613.2:338.43 |
999 |
|
|
%b ps (09/02/2024) %d ps (09/02/2024) %c ps (09/02/2024 ; 020, 040, 080+, 250+, 260, 300, 380+, 504, 655+, 658+, 710, 920, 980+, 981-, 981+) %c ps (09/02/2024 ; 650) %r 2016 |