Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne

Tytuł:
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
Temat:
Alergia pokarmowa
Bezpieczeństwo żywnościowe
Konserwanty żywności
Lipidy - biochemia
Odżywianie
Opakowania
Pasożyty
Substancje dodatkowe do żywności
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
Toksyny i antytoksyny
Tworzywa sztuczne
Zatrucia pokarmowe
Żywność
Żywność przetworzona
Rok wydania:
2023
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
9788301212995
Opis fizyczny:
XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02516cam#a2200637#i#4500
001 0833500413157
003 BPPUL
005 20250731200033.7
008 240208s2023####pl#a#########|001#0#pol#c
015 %a UWD 2020/31482
020 %a 9788301212995 %q (oprawa miękka)
040 %a BPPUL %c BPPUL %e PNN %d BPPUL
046 %k 2020
080 # %a 614.3
080 # %a 613.2
080 # %a 664.014
245 0 0 %a Szkodliwe substancje w żywności : %b pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne / %c redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
250 %a Wydanie 1 - dodruk 4.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2023.
300 %a XII, [2], 296 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
385 %a Studenci
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
521 8 %a Dla studentów różnych uczelni oraz pracowników gospodarki żywnościowej.
650 9 %a Alergia pokarmowa %2 DBN
650 9 %a Bezpieczeństwo żywnościowe
650 9 %a Konserwanty żywności
650 9 %a Lipidy %x biochemia
650 9 %a Odżywianie
650 7 %a Opakowania %2
650 9 %a Pasożyty
650 9 %a Substancje dodatkowe do żywności %2 DBN
650 9 %a Substancje niebezpieczne i szkodliwe %2 DBN
650 9 %a Toksyny i antytoksyny
650 9 %a Tworzywa sztuczne
650 9 %a Zatrucia pokarmowe
650 9 %a Żywność
650 9 %a Żywność przetworzona
655 9 %a Opracowanie
658 %a Chemia
700 1 # %a Witczak, Agata, %d (1966- ) %e Redakcja
700 1 # %a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ) %e Redakcja
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500413157 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)
980 %a 614.3 %y Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami
980 %a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza
980 %a 664.014 %y Skład chemiczny żywności
981 1 %a 614.3:613.2:664.014
999 %b ps (08/02/2024) %d ps (08/02/2024) %c ps (08/02/2024 ; 008, 040, 250+, 260, 380-, 385+, 521+, 650, 650-, 650+, 655+, 710-, 710+) %r 2023 %c prolib (31/07/2025 ; 650)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 45411
Sygnatura:
WPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.