LDR |
|
|
02516cam#a2200637#i#4500 |
001 |
|
|
0833500413157 |
003 |
|
|
BPPUL |
005 |
|
|
20250731200033.7 |
008 |
|
|
240208s2023####pl#a#########|001#0#pol#c |
015 |
|
|
%a UWD 2020/31482 |
020 |
|
|
%a 9788301212995 %q (oprawa miękka) |
040 |
|
|
%a BPPUL %c BPPUL %e PNN %d BPPUL |
046 |
|
|
%k 2020 |
080 |
# |
|
%a 614.3 |
080 |
# |
|
%a 613.2 |
080 |
# |
|
%a 664.014 |
245 |
0 |
0 |
%a Szkodliwe substancje w żywności : %b pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne / %c redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski. |
250 |
|
|
%a Wydanie 1 - dodruk 4. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2023. |
300 |
|
|
%a XII, [2], 296 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje naukowe |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe |
385 |
|
|
%a Studenci |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
504 |
|
|
%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks. |
521 |
8 |
|
%a Dla studentów różnych uczelni oraz pracowników gospodarki żywnościowej. |
650 |
|
9 |
%a Alergia pokarmowa %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Bezpieczeństwo żywnościowe |
650 |
|
9 |
%a Konserwanty żywności |
650 |
|
9 |
%a Lipidy %x biochemia |
650 |
|
9 |
%a Odżywianie |
650 |
|
7 |
%a Opakowania %2 |
650 |
|
9 |
%a Pasożyty |
650 |
|
9 |
%a Substancje dodatkowe do żywności %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Substancje niebezpieczne i szkodliwe %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Toksyny i antytoksyny |
650 |
|
9 |
%a Tworzywa sztuczne |
650 |
|
9 |
%a Zatrucia pokarmowe |
650 |
|
9 |
%a Żywność |
650 |
|
9 |
%a Żywność przetworzona |
655 |
|
9 |
%a Opracowanie |
658 |
|
|
%a Chemia |
700 |
1 |
# |
%a Witczak, Agata, %d (1966- ) %e Redakcja |
700 |
1 |
# |
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ) %e Redakcja |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833500413157 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka) |
980 |
|
|
%a 614.3 %y Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami |
980 |
|
|
%a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza |
980 |
|
|
%a 664.014 %y Skład chemiczny żywności |
981 |
1 |
|
%a 614.3:613.2:664.014 |
999 |
|
|
%b ps (08/02/2024) %d ps (08/02/2024) %c ps (08/02/2024 ; 008, 040, 250+, 260, 380-, 385+, 521+, 650, 650-, 650+, 655+, 710-, 710+) %r 2023 %c prolib (31/07/2025 ; 650) |