Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne

Tytuł:
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
Temat:
Alergia pokarmowa
Bezpieczeństwo żywnościowe
Konserwanty żywności
Lipidy - biochemia
Odżywianie
Opakowania
Pasożyty
Substancje dodatkowe do żywności
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
Toksyny i antytoksyny
Tworzywa sztuczne
Zatrucia pokarmowe
Żywność
Żywność przetworzona
Rok wydania:
2023
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
9788301212995
Opis fizyczny:
XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 45411
Sygnatura:
WPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies