LDR |
|
|
01794cam#a2200469#i#4500 |
001 |
|
|
0833400401100 |
003 |
|
|
BPPLO |
005 |
|
|
20230627200009.6 |
008 |
|
|
221125s2022####pl#ao########|001#0#pol#c |
020 |
|
|
%a 9788375414714 %q (oprawa twarda) |
035 |
|
|
%a (PL)b1000002712086 |
035 |
|
|
%a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9913127474905606 |
035 |
|
|
%a 991053073808505066 |
040 |
|
|
%c OLSZT W %a OLSZT W %d OLSZT W %d WA N %e PNN %d BPPLO |
041 |
1 |
# |
%a pol %h eng |
046 |
|
|
%k 2020 |
080 |
# |
|
%a 613.2 |
100 |
1 |
|
%a Zaslavsky, Alice. %e Autor |
245 |
1 |
0 |
%a Warzywa w roli głównej : %b przewodnik po kuchni nowoczesnej / %c Alice Zaslavsky ; [przekład: Katarzyna Skawran]. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b APN Promise, %c copyright 2022. |
300 |
|
|
%a 487, [1] strona : %b fotografie, ilustracje ; %c 27 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
336 |
|
|
%a Obraz %b sti %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Poradniki i przewodniki |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
504 |
|
|
%a Indeks. |
650 |
|
9 |
%a Dieta fleksitariańska |
650 |
|
9 |
%a Warzywa |
655 |
|
9 |
%a Książka kucharska |
655 |
|
9 |
%a Publikacja bogato ilustrowana |
658 |
|
|
%a Kulinaria |
700 |
1 |
# |
%a Babida, Vera %e Ilustracje |
700 |
1 |
# |
%a Dearnley, Ben %e Fotografie |
700 |
1 |
# |
%a Skawran, Katarzyna %e Tłumaczenie |
710 |
2 |
# |
%a APN Promise %e Wydawca %4 pbl |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833400401100 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-7541-471-4 (oprawa twarda) |
980 |
|
|
%a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza |
999 |
|
|
%b es (27/06/2023) %c es (27/06/2023 ; 100) %c es (27/06/2023 ; 000, 020-, 040, 080+, 246-, 920, 920-, 980+) %d es (27/06/2023) %r 2022 |