Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło (?): próba podsumowania pracy zdalnej w dydaktyce języków obcych na poziomie akademickim

Tytuł:
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło (?): próba podsumowania pracy zdalnej w dydaktyce języków obcych na poziomie akademickim
Autorzy:
Zimmer, Agnieszka
Temat:
Nauczanie języków obcych
Nauczanie na odległość
Szkoły wyższe
Zastosowanie internetu w edukacji
Metody nauczania
COVID-19
Szukaj w:
Języki Obce w Szkole. Angielski. Francuski. Niemiecki. Łacina. - 2021, nr 3, s. 83-87.
13. Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01101naa#a2200229#i#4500
001 0833400392135
003 CIECH 002
005 20230202103844.2
008 230202s########pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
100 1 %a Zimmer, Agnieszka. %e Autor
245 1 0 %a Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło (?): %b próba podsumowania pracy zdalnej w dydaktyce języków obcych na poziomie akademickim / %c Agnieszka Zimmer.
500 %a Artykuł dostępny także w internecie pod adresem http://jows.pl/brepo/panel_repo_files/2021/09/20/ey6ihv/jows-3-2021-online.pdf
650 9 %a Nauczanie języków obcych
650 9 %a Nauczanie na odległość
650 9 %a Szkoły wyższe
650 9 %a Zastosowanie internetu w edukacji
650 9 %a Metody nauczania
650 9 %a COVID-19
773 0 # %i // %t Języki Obce w Szkole. Angielski. Francuski. Niemiecki. Łacina. - %w (CIECH 002)0831900169956 %g 2021, nr 3, s. 83-87.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833400392135 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b mb (02/02/2023) %d mb (02/02/2023)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies