Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności

Tytuł:
Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności
Temat:
Badanie żywności
Chemia
Dodatki do żywności
Witaminy
Żywność
Rok wydania:
2021
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
9788301196264
9788301196349
Opis fizyczny:
XI, [3], 343 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02202cam#a2200529#i#4500
001 0833300390128
003 BPPUL
005 20221230135846.0
008 171018s2021####pl#ad##f#f###|001#0#pol##
015 %a UWD 2017/33079
020 %a 9788301196264 %q t. 2
020 %a 9788301196349 %q t. 1-2
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
046 %k 2017
080 # %a 664.014
080 # %a 577.1
245 0 0 %a Chemia żywności : %b praca zbiorowa. %n 2, %p Biologiczne właściwości składników żywności / %c pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
246 3 0 %a Biologiczne właściwości składników żywności
250 %a Wydanie I - dodruk 5.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2021.
300 %a XI, [3], 343 strony : %b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 %a Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
650 2 %a Badanie żywności
650 9 %a Chemia
650 2 %a Dodatki do żywności
650 9 %a Witaminy
650 9 %a Żywność
655 9 %a Podręcznik
658 %a Chemia
700 1 # %a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ) %e Redakcja
700 1 # %a Staroszczyk, Hanna %e Redakcja
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833300390128 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-19626-4 (t. 2)
920 %a 978-83-01-19634-9 (t. 1-2)
980 %a 664.014 %y Skład chemiczny żywności
980 %a 577.1 %y Chemiczne podstawy życia. Biochemia
981 1 %a 664.014:577.1
999 %b Joanna (30/12/2022) %c Joanna (30/12/2022 ; 000, 008, 035-, 040, 080+, 250+, 260, 300, 530-, 650, 650-, 650+, 655-, 658-, 658+, 980+, 981+) %d Joanna (30/12/2022) %r 2021

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 44427
Sygnatura:
WPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies