Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności

Tytuł:
Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności
Temat:
Badanie żywności
Chemia
Dodatki do żywności
Witaminy
Żywność
Rok wydania:
2021
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
9788301196264
9788301196349
Opis fizyczny:
XI, [3], 343 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 44427
Sygnatura:
WPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies