Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu

Tytuł:
Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu
Autorzy:
Temple, Nicola
Temat:
Konserwacja żywności
Produkcja żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia żywności
Żywność przetworzona
Rok wydania:
2021
Wydawca:
Kraków : Bo.wiem
ISBN:
9788323350613
9788323372967
Seria:
Seria #Nauka
Opis fizyczny:
303, [1] strona : ilustracje ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02197cam#a2200577#i#4500
001 0833300382556
003 CIECH 002
005 20220210125334.0
008 211227s2021####pl#a#########|001#0#pol#c
015 %a UWD 2021/40986
020 %a 9788323350613 %q (oprawa miękka)
020 %z 9788323372967 %q (e-book)
035 %a (PL)b1000001133455
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912484367505606
035 %a 991052970842205066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d WA N %e PNN %d CIECH 002
041 1 # %a pol %h eng
046 %k 2018
080 # %a 641
080 # %a 664.8/.9
100 1 %a Temple, Nicola %e Autor
245 1 0 %a Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu / %c Nicola Temple ; tłumaczenie Maria Moskal.
246 3 0 %a O tym, co masz na talerzu
250 %a Wydanie I.
260 # %a Kraków : %b Bo.wiem, %c 2021.
300 %a 303, [1] strona : %b ilustracje ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
490 1 %a Seria #Nauka
504 %a Bibliografia, netografia na stronach 283-293. Indeks.
650 9 %a Konserwacja żywności
650 9 %a Produkcja żywności
650 9 %a Przemysł rolno-spożywczy
650 9 %a Technologia żywności
650 9 %a Żywność przetworzona
655 9 %a Opracowanie
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
700 1 # %a Moskal, Maria %e Tłumaczenie
710 2 # %a Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Seria #Nauka
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833300382556 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-233-5061-3 (oprawa miękka)
920 %z 978-83-233-7296-7 (e-book)
980 %a 641 %y Żywność. Przyrządzanie potraw
980 %a 664.8/.9 %y Konserwowanie produktów spożywczych. Wędzarnictwo. Konsewrwy i mrożonki owocowe, warzywne, mięsne, rybne. Koncentraty spożywcze
981 1 %a 641:664.8/.9
999 %b mo (10/02/2022) %c mo (10/02/2022 ; 000, 040, 080+, 246-, 980+, 981+) %d mo (10/02/2022) %r 2021

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 60844
Sygnatura:
M 64 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies