LDR |
|
|
02197cam#a2200577#i#4500 |
001 |
|
|
0833300382556 |
003 |
|
|
CIECH 002 |
005 |
|
|
20220210125334.0 |
008 |
|
|
211227s2021####pl#a#########|001#0#pol#c |
015 |
|
|
%a UWD 2021/40986 |
020 |
|
|
%a 9788323350613 %q (oprawa miękka) |
020 |
|
|
%z 9788323372967 %q (e-book) |
035 |
|
|
%a (PL)b1000001133455 |
035 |
|
|
%a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912484367505606 |
035 |
|
|
%a 991052970842205066 |
040 |
|
|
%a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d WA N %e PNN %d CIECH 002 |
041 |
1 |
# |
%a pol %h eng |
046 |
|
|
%k 2018 |
080 |
# |
|
%a 641 |
080 |
# |
|
%a 664.8/.9 |
100 |
1 |
|
%a Temple, Nicola %e Autor |
245 |
1 |
0 |
%a Najlepiej spożyć przed... czyli O tym, co masz na talerzu / %c Nicola Temple ; tłumaczenie Maria Moskal. |
246 |
3 |
0 |
%a O tym, co masz na talerzu |
250 |
|
|
%a Wydanie I. |
260 |
# |
|
%a Kraków : %b Bo.wiem, %c 2021. |
300 |
|
|
%a 303, [1] strona : %b ilustracje ; %c 23 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje popularnonaukowe |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
490 |
1 |
|
%a Seria #Nauka |
504 |
|
|
%a Bibliografia, netografia na stronach 283-293. Indeks. |
650 |
|
9 |
%a Konserwacja żywności |
650 |
|
9 |
%a Produkcja żywności |
650 |
|
9 |
%a Przemysł rolno-spożywczy |
650 |
|
9 |
%a Technologia żywności |
650 |
|
9 |
%a Żywność przetworzona |
655 |
|
9 |
%a Opracowanie |
658 |
|
|
%a Rolnictwo i leśnictwo |
700 |
1 |
# |
%a Moskal, Maria %e Tłumaczenie |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego %e Wydawca %4 pbl |
830 |
|
0 |
%a Seria #Nauka |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833300382556 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a 978-83-233-5061-3 (oprawa miękka) |
920 |
|
|
%z 978-83-233-7296-7 (e-book) |
980 |
|
|
%a 641 %y Żywność. Przyrządzanie potraw |
980 |
|
|
%a 664.8/.9 %y Konserwowanie produktów spożywczych. Wędzarnictwo. Konsewrwy i mrożonki owocowe, warzywne, mięsne, rybne. Koncentraty spożywcze |
981 |
1 |
|
%a 641:664.8/.9 |
999 |
|
|
%b mo (10/02/2022) %c mo (10/02/2022 ; 000, 040, 080+, 246-, 980+, 981+) %d mo (10/02/2022) %r 2021 |