LDR |
|
|
02393cam#a2200673#i#4500 |
001 |
|
|
0833300380502 |
003 |
|
|
CIECH 002 |
005 |
|
|
20220110105058.7 |
008 |
|
|
210630s2020####pl#a###f#f###|000#0#pol#c |
015 |
|
|
%a UWD 2021/22243 |
020 |
|
|
%a 9788380856646 |
035 |
|
|
%a (PL)b1000001001088 |
035 |
|
|
%a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912253444305606 |
035 |
|
|
%a 991052904205405066 |
040 |
|
|
%a KR U %c KR U %d KR U %d WA N %d KIEL W %d WA N %d KR U %d LUBL KUL %e PNN %d CIECH 002 |
046 |
|
|
%k 2020 |
080 |
# |
|
%a 612.3 |
080 |
# |
|
%a 613.2 |
080 |
# |
|
%a 615.874 |
080 |
# |
|
%a 159.9 |
100 |
1 |
|
%a Różycka, Jagoda %e Autor |
245 |
1 |
0 |
%a Wybrane zagadnienia psychodietetyki : %b narzędzia i metody pracy z osobami z nieprawidłowymi nawykami żywieniowymi / %c Jagoda Różycka. |
246 |
3 |
0 |
%a Narzędzia i metody pracy z osobami z nieprawidłowymi nawykami żywieniowymi |
250 |
|
|
%a Wydanie pierwsze. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Difin, %c 2020. |
300 |
|
|
%a 162 strony : %b ilustracje ; %c 23 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje dydaktyczne |
380 |
|
|
%a Publikacje fachowe |
380 |
|
|
%a Publikacje naukowe |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe |
385 |
|
|
%a Dietetycy i żywieniowcy |
385 |
|
|
%a Psycholodzy |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
490 |
1 |
|
%a Engram |
504 |
|
|
%a Bibliografia, netografia na stronach 143-162. |
536 |
|
|
%a Współfinansowanie: Uniwersytet Śląski |
650 |
|
9 |
%a Nadwaga |
650 |
|
9 |
%a Osoby otyłe |
650 |
|
9 |
%a Otyłość |
650 |
|
9 |
%a Psychodietetyka |
650 |
|
9 |
%a Psychoterapia |
650 |
|
9 |
%a Jedzenie (czynność) |
655 |
|
9 |
%a Monografia |
655 |
|
9 |
%a Podręcznik |
658 |
|
|
%a Psychologia |
710 |
2 |
# |
%a Difin %e Wydawca %4 pbl |
830 |
|
0 |
%a Engram |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833300380502 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-8085-664-6 |
980 |
|
|
%a 612.3 %y Trawienie. Odżywianie |
980 |
|
|
%a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza |
980 |
|
|
%a 615.874 %y Dieta jako terapia. Kontrola diety |
980 |
|
|
%a 159.9 %y Psychologia |
981 |
1 |
|
%a 612.3:613.2:615.874:159.9 |
999 |
|
|
%b bl (10/01/2022) %c bl (10/01/2022 ; 000, 020, 040, 080+, 650-, 650+, 920, 980+, 981+) %d bl (10/01/2022) %r 2020 |