Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Tytuł:
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Autorzy:
Gertig, Henryk (1924- )
Przysławski, Juliusz
Temat:
Żywność - badanie - podręcznik akademicki
Żywność - biochemia - podręcznik akademicki
Rok wydania:
2015
Wydawca:
Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL
ISBN:
9788320036039
Opis fizyczny:
464 strony : ilustracje ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01310cam|a2200313#i#4500
001 0833200379645
003 BPZUL
005 20211217145026.6
008 090701s2015#######||||g#|||||000#||####|
020 %a 9788320036039
040 %a BPZUL %c BPZUL %e PNN %d BPZUL
080 %a 579.67
080 %a 577.16
080 %a 613.2
100 1 %a Gertig, Henryk %d (1924- ). %e Autor
245 1 0 %a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu / %c Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
250 %a Wydanie I - 3 dodruk.
260 %a Warszawa : %b Wydaw. Lekarskie PZWL, %c 2015.
300 %a 464 strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
650 9 %a Żywność %x badanie %v podręcznik akademicki
650 9 %a Żywność %x biochemia %v podręcznik akademicki
700 1 # %a Przysławski, Juliusz. %e Autor
856 4 0 %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833200379645 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-200-3603-9
980 %a 579.67 %y Mikrobiologia żywności
980 %a 577.16 %y Witaminy. Witaminologia
980 %a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza
981 1 %a 579.67:577.16:613.2](075.8)
999 %b er (01/07/2009) %d JS (17/12/2021) %c er (01/07/2009 ; 020, 040, 250+, 260, 920) %c JS (17/12/2021 ; 008, 040, 100, 250, 260, 300, 700) %r 2015

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 24512
Sygnatura:
WZUL Żywienie Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies