Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ziemniak : hodowla, agrotechnika, przechowywanie, przetwórstwo

Tytuł:
Ziemniak : hodowla, agrotechnika, przechowywanie, przetwórstwo
Autorzy:
Rębarz, Katarzyna
Borówczak, Franciszek
Kita, Agnieszka (1971- )
Pęksa, Anna (1959- )
Rytel, Elżbieta
Samborski, Stanisław
Tajner-Czopek, Agnieszka
Erlichowski, Tomasz
Gozdowski, Dariusz
Lenartowicz, Tomasz
Plich, Jarosław
Skudlarski, Jacek
Grzempa, Bartosz
Leszczyńska, Renata
Urbaniak, Przemysław
Jankowiak, Stefan
Płachta, Adam (redaktor)
Temat:
Agrotechnika
Przemysł ziemniaczany
Uprawa roślin
Ziemniaki
Rok wydania:
2021
Wydawca:
Suchy Las k. Poznania : Agro Wydawnictwo Sp. z o.o
ISBN:
9788395835827
Opis fizyczny:
144 strony : fotografie, ilustracje, mapy, wykresy ; 30 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02885cam#a2200613#i#4500
001 0833200377156
003 BPZUL
005 20211108200010.8
008 211028s2021####pl#oabd######|000#0#pol#c
020 %a 9788395835827 %q (oprawa miękka)
035 %a (PL)b1000001089251
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912453250205606
035 %a 991052958172105066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %e PNN %d BPZUL
046 %k 2021
245 0 0 %a Ziemniak : hodowla, agrotechnika, przechowywanie, przetwórstwo / %c pod redakcją naukową dr hab. Katarzyny Rębarz ; [autorzy monografii prof. dr hab. Franciszek Borówczak, prof. dr hab. Agnieszka Kita, prof. dr hab. Anna Pęksa, dr hab. Katarzyna Rębarz, dr hab. Elżbieta Rytel (prof. UPWr), dr hab. Stanisław Samborski (prof. SGGW), dr hab. Agnieszka Tajner-Czopek (prof. UPWr), dr inż. Tomasz Erlichowski, dr inż. Dariusz Gozdowski, dr inż. Tomasz Lenartowicz, dr inż. Jarosław Pilch, dr inż. Jacek Skudlarski, mgr inż. Bartosz Grzempa, mgr inż. Renata Leszczyńska, mgr Przemysław Urbaniak, inż. Stefan Jankowiak, inż. Adam Płachta].
260 # %a Suchy Las k. Poznania : %b Agro Wydawnictwo Sp. z o.o., %c 2021.
300 %a 144 strony : %b fotografie, ilustracje, mapy, wykresy ; %c 30 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje fachowe
385 %a Rolnicy
388 1 %a 2001-
500 %a Na okładce: Magazyn rolniczy AgroProfil.
504 %a Bibliografia, netografia 139-144
650 9 %a Agrotechnika
650 9 %a Przemysł ziemniaczany
650 9 %a Uprawa roślin
650 9 %a Ziemniaki
655 9 %a Poradnik
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
700 1 # %a Rębarz, Katarzyna. %e Autor %e Redakcja
700 1 # %a Borówczak, Franciszek. %e Autor
700 1 # %a Kita, Agnieszka %d (1971- ) %e Autor
700 1 # %a Pęksa, Anna %d (1959- ) %e Autor
700 1 # %a Rytel, Elżbieta %e Autor
700 1 # %a Samborski, Stanisław %e Autor
700 1 # %a Tajner-Czopek, Agnieszka. %e Autor
700 1 # %a Erlichowski, Tomasz. %e Autor
700 1 # %a Gozdowski, Dariusz %e Autor
700 1 # %a Lenartowicz, Tomasz. %e Autor
700 1 # %a Plich, Jarosław %e Autor
700 1 # %a Skudlarski, Jacek. %e Autor
700 1 # %a Grzempa, Bartosz %e Autor
700 1 # %a Leszczyńska, Renata %e Autor
700 1 # %a Urbaniak, Przemysław %e Autor
700 1 # %a Jankowiak, Stefan %e Autor
700 1 # %a Płachta, Adam %c (redaktor) %e Autor
710 2 # %a Agro Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833200377156 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-958358-2-7 %q (oprawa miękka)
999 %b sp (08/11/2021) %c sp (08/11/2021 ; 700) %c sp (08/11/2021 ; 710) %c sp (08/11/2021 ; 000, 020, 040, 920) %r 2021

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 24403
Sygnatura:
WZUL 63 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies