LDR |
|
|
02102cam#a2200517#i#4500 |
001 |
|
|
0833200369012 |
003 |
|
|
CIECH 002 |
005 |
|
|
20230508121333.4 |
008 |
|
|
200928s2020####pl#a#########|001#0#pol#c |
015 |
|
|
%a UWD 2020/31482 |
020 |
|
|
%a 9788301212995 %q (oprawa miękka) |
035 |
|
|
%a (PL)b1000000773184 |
035 |
|
|
%a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911568766405606 |
035 |
|
|
%a 991052749077905066 |
040 |
|
|
%a KR U %c KR U %d KR U %d WA N %e PNN %d CIECH 002 |
046 |
|
|
%k 2020 |
080 |
# |
|
%a 614.3 |
080 |
# |
|
%a 613.2 |
080 |
# |
|
%a 664.014 |
245 |
0 |
0 |
%a Szkodliwe substancje w żywności : %b pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne / %c redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b PWN, %c copyright 2020. |
300 |
|
|
%a XII, [2], 296 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje dydaktyczne |
380 |
|
|
%a Publikacje naukowe |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
504 |
|
|
%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks. |
650 |
|
9 |
%a Alergia pokarmowa %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Pasożyty %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Substancje niebezpieczne i szkodliwe %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Substancje dodatkowe do żywności %2 DBN |
658 |
|
|
%a Chemia |
700 |
1 |
# |
%a Witczak, Agata, %d (1966- ) %e Redakcja |
700 |
1 |
# |
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ) %e Redakcja |
710 |
2 |
# |
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe %e Wydawca %4 pbl |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833200369012 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka) |
980 |
|
|
%a 614.3 %y Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami |
980 |
|
|
%a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza |
980 |
|
|
%a 664.014 %y Skład chemiczny żywności |
981 |
1 |
|
%a 614.3:613.2:664.014 |
999 |
|
|
%b bl (05/02/2021) %c bl (05/02/2021 ; 000, 040, 080+, 920, 980+, 981+) %d bl (05/02/2021) %r 2020 |