Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne

Tytuł:
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
Temat:
Alergia pokarmowa
Pasożyty
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
Substancje dodatkowe do żywności
Rok wydania:
copyright 2020
Wydawca:
Warszawa : PWN
ISBN:
9788301212995
Opis fizyczny:
XII, [2], 296 stron : ilustracje ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02102cam#a2200517#i#4500
001 0833200369012
003 CIECH 002
005 20230508121333.4
008 200928s2020####pl#a#########|001#0#pol#c
015 %a UWD 2020/31482
020 %a 9788301212995 %q (oprawa miękka)
035 %a (PL)b1000000773184
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911568766405606
035 %a 991052749077905066
040 %a KR U %c KR U %d KR U %d WA N %e PNN %d CIECH 002
046 %k 2020
080 # %a 614.3
080 # %a 613.2
080 # %a 664.014
245 0 0 %a Szkodliwe substancje w żywności : %b pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne / %c redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
260 # %a Warszawa : %b PWN, %c copyright 2020.
300 %a XII, [2], 296 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje naukowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
650 9 %a Alergia pokarmowa %2 DBN
650 9 %a Pasożyty %2 DBN
650 9 %a Substancje niebezpieczne i szkodliwe %2 DBN
650 9 %a Substancje dodatkowe do żywności %2 DBN
658 %a Chemia
700 1 # %a Witczak, Agata, %d (1966- ) %e Redakcja
700 1 # %a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ) %e Redakcja
710 2 # %a Państwowe Wydawnictwo Naukowe %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833200369012 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)
980 %a 614.3 %y Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami
980 %a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza
980 %a 664.014 %y Skład chemiczny żywności
981 1 %a 614.3:613.2:664.014
999 %b bl (05/02/2021) %c bl (05/02/2021 ; 000, 040, 080+, 920, 980+, 981+) %d bl (05/02/2021) %r 2020

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 25460
Sygnatura:
WZUL Żywienie Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 59580
Sygnatura:
M 61 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies