Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarys nanotechnologii żywności i kosmetyków

Tytuł:
Zarys nanotechnologii żywności i kosmetyków
Autorzy:
Tomasik, Piotr (1937- )
Temat:
Chemia kosmetyczna
Nanomateriały
Nanotechnologia
Technologia żywności
Rok wydania:
2019
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe Sophia
ISBN:
9788365929709
Opis fizyczny:
162 strony ilustracje, fotografie, wykresy ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 59701
Sygnatura:
M 64 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies