- Tytuł:
- Fizjologia żywienia
- Temat:
- Dietetyka
Fizjologia człowieka
Układ pokarmowy - Rok wydania:
- 2020
- Wydawca:
- Warszawa : PZWL Wydawnictwo Lekarskie
- ISBN:
- 9788320058529
- Opis fizyczny:
- XVIII, 409, [1] strona : ilustracje, wykres ; 24 cm
- Książka
Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.
LDR | 02043cam#a2200541#i#4500 | ||
001 | 0833100360536 | ||
003 | BPPUL | ||
005 | 20230508121250.2 | ||
008 | 191224s2020####pl#ad##f#f####00100#pol#c | ||
015 | %a UWD 2019/38001 | ||
020 | %a 9788320058529 %q (oprawa miękka) | ||
035 | %a (PL)b1000000459659 | ||
035 | %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911283491705606 | ||
035 | %a 991052583819005066 | ||
040 | %a LUBL M %c LUBL M %d LUBL M %d KR U %d WA N %d KR U %d WA N %e PNN %d BPPUL | ||
046 | %k 2019 | ||
080 | # | %a 613.2 | |
080 | # | %a 612 | |
245 | 0 | 0 | %a Fizjologia żywienia / %c redakcja naukowa prof. dr hab. n. med. Hanna Krauss. |
250 | %a Wydanie I - 1 dodruk. | ||
260 | # | %a Warszawa : %b PZWL Wydawnictwo Lekarskie, %c 2020. | |
300 | %a XVIII, 409, [1] strona : %b ilustracje, wykres ; %c 24 cm. | ||
336 | %a Tekst %b txt %2 rdacontent | ||
337 | %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia | ||
338 | %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier | ||
380 | %a Książki | ||
380 | %a Publikacje dydaktyczne | ||
380 | %a Publikacje fachowe | ||
385 | %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe | ||
385 | %a Lekarze | ||
385 | %a Dietetycy | ||
388 | 1 | %a 2001- | |
504 | %a Bibliografie przy rozdziałach. Indeks. | ||
521 | 8 | %a Dla studentów wydziałów lekarskich, dietetyki i fizjoterapii oraz lekarzy i dietetyków. | |
650 | 9 | %a Dietetyka %2 DBN | |
650 | 9 | %a Fizjologia człowieka %2 DBN | |
650 | 9 | %a Układ pokarmowy %2 DBN | |
655 | 9 | %a Podręcznik | |
658 | %a Biologia | ||
658 | %a Medycyna i zdrowie | ||
700 | 1 | # | %a Krauss, Hanna %e Redakcja |
710 | 2 | # | %a Wydawnictwo Lekarskie PZWL %e Wydawca %4 pbl |
856 | 4 | # | %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833100360536 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 | %a ISBN 978-83-200-5852-9 (oprawa miękka) | ||
980 | %a 613.2 %y Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza | ||
980 | %a 612 %y Fizjologia | ||
981 | 1 | %a 613.2:612 | |
999 | %b Iza (27/07/2020) %c Iza (28/07/2020 ; 000, 008, 040, 080+, 250, 260, 655+, 920, 980+, 981+) %d Iza (28/07/2020) %r 2020 |
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!