LDR |
|
|
01946cam#a2200481#i#4500 |
001 |
|
|
0833100359868 |
003 |
|
|
BPZUL |
005 |
|
|
20230508121247.5 |
008 |
|
|
191224c2020####pl#ad##f#f####00100#pol#c |
015 |
|
|
%a UWD 2019/38001 |
020 |
|
|
%a 9788320058529 %q (oprawa miękka) |
035 |
|
|
%a (PL)b1000000459659 |
035 |
|
|
%a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911283491705606 |
035 |
|
|
%a 991052583819005066 |
040 |
|
|
%a LUBL M %c LUBL M %d LUBL M %d KR U %d WA N %d KR U %d WA N %e PNN %d BPZUL |
046 |
|
|
%k 2019 |
245 |
0 |
0 |
%a Fizjologia żywienia / %c redakcja naukowa Hanna Krauss ; autorzy Zuzanna Chęcińska-Maciejewska [ i 21 pozostałych]. |
250 |
|
|
%a Wydanie I - 1 dodruk. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b PZWL, %c 2020. |
300 |
|
|
%a XVIII, 409, [1] strona : %b ilustracje, wykres ; %c 24 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje dydaktyczne |
380 |
|
|
%a Publikacje fachowe |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe |
385 |
|
|
%a Lekarze |
385 |
|
|
%a Dietetycy |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
504 |
|
|
%a Bibliografie przy rozdziałach. Indeks. |
521 |
8 |
|
%a Dla studentów wydziałów lekarskich, dietetyki i fizjoterapii oraz lekarzy i dietetyków. |
650 |
|
9 |
%a Dietetyka %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Fizjologia człowieka %2 DBN |
650 |
|
9 |
%a Układ pokarmowy %2 DBN |
658 |
|
|
%a Biologia |
658 |
|
|
%a Medycyna i zdrowie |
700 |
1 |
# |
%a Krauss, Hanna %e Redakcja |
700 |
1 |
# |
%a Chęcińska-Maciejewska, Zuzanna. %e Autor |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Lekarskie PZWL %e Wydawca %4 pbl |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0833100359868 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-200-5852-9 (oprawa miękka) |
999 |
|
|
%b sp (18/06/2020) %c sp (18/06/2020 ; 000, 040, 250, 260, 920) %c sp (18/06/2020 ; 008) %c JS (19/06/2020 ; 008, 245, 700-, 700+) %c JS (19/06/2020 ; 245) %r 2020 |