Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności

Tytuł:
Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności
Temat:
Chemia
Żywność
Rok wydania:
2018
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
9788301196264
9788301196349
Opis fizyczny:
XI, [3], 353 strony : ilustracje, wykresy ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01964cam#a2200469#i#4500
001 0832900335676
003 BPPLO
005 20230508121054.5
008 171018s2018####pl#ad##f#f###|001#0#pol##
015 %a PB 2017/33079
020 %a 9788301196264 %q t. 2
020 %a 9788301196349 %q t. 1-2
035 %a b57729256
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPLO
046 %k 2017
080 # %a 664.014
245 0 0 %a Chemia żywności : %b praca zbiorowa. %n 2, %p Biologiczne właściwości składników żywności / %c pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
246 3 0 %a Biologiczne właściwości składników żywności.
250 %a Wyd. 1, 1 dodr.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2018.
300 %a XI, [3], 353 strony : %b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 %a Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
650 9 %a Chemia
650 9 %a Żywność
655 9 %a Podręcznik
658 %a Chemia
700 1 # %a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ). %e Redakcja
700 1 # %a Staroszczyk, Hanna. %e Redakcja
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832900335676 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-19626-4 (t. 2)
920 %a ISBN 978-83-01-19634-9 (t. 1-2)
980 %a 664.014 %y Skład chemiczny żywności
999 %b es (12/03/2018) %c es (12/03/2018 ; 000, 008, 040, 080+, 250+, 260, 920, 980+) %d es (12/03/2018) %r 2018

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 41571
Sygnatura:
MPLO 41571 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.