Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.
LDR | 01964cam#a2200469#i#4500 | ||
001 | 0832900335676 | ||
003 | BPPLO | ||
005 | 20230508121054.5 | ||
008 | 171018s2018####pl#ad##f#f###|001#0#pol## | ||
015 | %a PB 2017/33079 | ||
020 | %a 9788301196264 %q t. 2 | ||
020 | %a 9788301196349 %q t. 1-2 | ||
035 | %a b57729256 | ||
040 | %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPLO | ||
046 | %k 2017 | ||
080 | # | %a 664.014 | |
245 | 0 | 0 | %a Chemia żywności : %b praca zbiorowa. %n 2, %p Biologiczne właściwości składników żywności / %c pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. |
246 | 3 | 0 | %a Biologiczne właściwości składników żywności. |
250 | %a Wyd. 1, 1 dodr. | ||
260 | # | %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2018. | |
300 | %a XI, [3], 353 strony : %b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm. | ||
336 | %a Tekst %b txt %2 rdacontent | ||
337 | %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia | ||
338 | %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier | ||
380 | %a Książki | ||
380 | %a Publikacje dydaktyczne | ||
385 | %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe | ||
388 | 1 | %a 2001- | |
504 | %a Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
521 | 8 | %a Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej. | |
650 | 9 | %a Chemia | |
650 | 9 | %a Żywność | |
655 | 9 | %a Podręcznik | |
658 | %a Chemia | ||
700 | 1 | # | %a Sikorski, Zdzisław Edmund %d (1930- ). %e Redakcja |
700 | 1 | # | %a Staroszczyk, Hanna. %e Redakcja |
710 | 2 | # | %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl |
856 | 4 | # | %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832900335676 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 | %a ISBN 978-83-01-19626-4 (t. 2) | ||
920 | %a ISBN 978-83-01-19634-9 (t. 1-2) | ||
980 | %a 664.014 %y Skład chemiczny żywności | ||
999 | %b es (12/03/2018) %c es (12/03/2018 ; 000, 008, 040, 080+, 250+, 260, 920, 980+) %d es (12/03/2018) %r 2018 |
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!
Brak dokumentów przeznaczonych do wypożyczenia, do których masz uprawnienia