LDR |
|
|
02535cam#a2200649#i#4500 |
001 |
|
|
0832800331644 |
003 |
|
|
CIECH 002 |
005 |
|
|
20230508121034.7 |
008 |
|
|
170801s2017####pl#ao########|000#0#pol## |
015 |
|
|
%a PB 2017/26692 |
020 |
|
|
%a 9788301194307 |
035 |
|
|
%a b56680740 |
040 |
|
|
%a WA N %c WA N %e PNN %d CIECH 002 |
041 |
1 |
# |
%a pol %h eng |
046 |
|
|
%k 2015 |
080 |
# |
|
%a 579.67 |
245 |
0 |
0 |
%a Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / %c Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. |
246 |
1 |
# |
%i Tytuł oryginału: %a Microbial toxins and related contamination in the food industry, %f 2015. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c copyright 2017. |
300 |
|
|
%a 113, [1] strona : %b ilustracje, fotografie ; %c 24 cm. |
336 |
|
|
%a Tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a Wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje fachowe |
380 |
|
|
%a Publikacje naukowe |
385 |
|
|
%a Chemicy |
385 |
|
|
%a Mikrobiolodzy |
385 |
|
|
%a Technolodzy żywności |
385 |
|
|
%a Weterynarze |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
504 |
|
|
%a Bibliografia, netografia przy rozdziałach. |
521 |
8 |
|
%a Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy. |
650 |
|
9 |
%a Biofilmy |
650 |
|
9 |
%a Jakość żywności |
650 |
|
9 |
%a Mikrobiologia |
650 |
|
9 |
%a Pałeczki okrężnicy |
650 |
|
9 |
%a Toksyny i antytoksyny |
650 |
|
9 |
%a Żywność |
655 |
|
9 |
%a Praca zbiorowa |
658 |
|
|
%a Biologia |
658 |
|
|
%a Rolnictwo i leśnictwo |
700 |
1 |
# |
%a Laganà, Pasqualina. %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Caruso, Gabriella. %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Barone, Caterina. %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Caruso, Giorgia. %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Parisi, Salvatore %d (1970- ). %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Melcarne, Lucia. %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Mazzù, Francesco. %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Delia, Antonino Santi %d (1945- ). %e Autor. |
700 |
1 |
# |
%a Błaszczak, Agnieszka %c (tłumacz). %e Tłumaczenie. |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832800331644 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-01-19430-7 |
980 |
|
|
%a 579.67 %y Mikrobiologia żywności |
981 |
1 |
|
%a 579.67 |
999 |
|
|
%b mo (28/12/2017) %c mo (28/12/2017 ; 000, 040, 080+, 920, 980+, 981+) %d mo (28/12/2017) %r 2017 |