Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dwudziestolecie od kuchni : kulinarna historia przedwojennej Polski

Tytuł:
Dwudziestolecie od kuchni : kulinarna historia przedwojennej Polski
Autorzy:
Zaprutko-Janicka, Aleksandra
Temat:
Gospodarstwo domowe
Kobieta
Kultura stołu
Praca
Życie codzienne
Polska
Rok wydania:
2017
Wydawca:
Kraków : Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
ISBN:
9788324042340
Seria:
Praktyczne Ciekawostki Historyczne.pl
Opis fizyczny:
297, [2] strony : faksymilia, fotografie ; 22 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02065cam#a2200529#i#4500
001 0832800327783
003 BPPLO
005 20250617200503.6
008 171017s2017####pl#ho########|001#0#pol##
015 %a PB 2017/32953
020 %a 9788324042340
035 %a b57703772
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPLO
045 2 %b d1918 %b d1939
046 %k 2017
080 # %a 392.8
100 1 %a Zaprutko-Janicka, Aleksandra. %e Autor.
245 1 0 %a Dwudziestolecie od kuchni : %b kulinarna historia przedwojennej Polski / %c Aleksandra Zaprutko-Janicka.
246 3 0 %a Kulinarna historia przedwojennej Polski.
260 # %a Kraków : %b Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, %c 2017.
300 %a 297, [2] strony : %b faksymilia, fotografie ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
490 1 %a Praktyczne Ciekawostki Historyczne.pl
504 %a Bibliografia na stronach 293-[298]. Indeks.
530 %a Dostępne także jako e-book.
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1918-1939
650 9 %a Gospodarstwo domowe
650 9 %a Kobieta
650 9 %a Kultura stołu
650 9 %a Praca
650 9 %a Życie codzienne
651 7 %a Polska %2
655 9 %a Opracowanie
658 %a Etnologia i antropologia kulturowa
658 %a Historia
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Ciekawostki Historyczne
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832800327783 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-240-4234-0
980 %a 392.8 %y Posiłki. Zwyczaje związane z przyrządzaniem potraw i piciem napojów. Kuchnia różnych narodów. Potrawy postne, wigilijne, wielkanocne itd. Kanibalizm. Ludożerstwo. Wegetarianizm religijny
999 %b es (21/11/2017) %c es (21/11/2017 ; 000, 020, 040, 080+, 920, 980+) %d es (21/11/2017) %r 2017 %c prolib (17/06/2025 ; 651)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 41384
Sygnatura:
MPLO 41384 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies