Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tradycje i sztuka kulinarna Chin

Tytuł:
Tradycje i sztuka kulinarna Chin
Autorzy:
Burski, Ksawery (1938- )
Temat:
Kuchnia chińska
Kultura stołu - Chiny
Rok wydania:
2015
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Akademickie Dialog
ISBN:
9788380021884
Opis fizyczny:
307, [3] s. : il. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSZUL 22770
Sygnatura:
WZUL 008 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies