Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Tytuł:
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Autorzy:
Gertig, Henryk (1924-2011)
Przysławski, Juliusz
Temat:
Odżywianie - higiena
Żywność - jakość
Rok wydania:
cop. 2006
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL
ISBN:
8320032407
Opis fizyczny:
464, [1] s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 37236
Sygnatura:
WPUL 57 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies