Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa

Tytuł:
Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa
Temat:
Kucharstwo
Żywność - technologia
Rok wydania:
2003
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
8320428572
Opis fizyczny:
535, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01593cam#a2200373#i#4500
001 0832700311555
003 BPPUL
005 20230508120907.1
008 040129s2003####pl#a#########|001#0#pol##
015 %a PB 2005/12014
020 %a 8320428572
035 %a (OCoLC)749291272
035 %a b16002064
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 # %a 641.5
080 # %a 664
245 0 0 %a Podstawy technologii gastronomicznej : %b praca zbiorowa / %c pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut. Stanisław Zalewski al.].
250 %a Wyd. 4.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300 %a 535, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 %a Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych.
650 9 %a Kucharstwo
650 9 %a Żywność %x technologia
655 9 %a Podręczniki akademickie
700 1 # %a Zalewski, Stanisław %d (1936- ). %e Red.
710 2 # %a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne. %4 pbl.
856 4 1 %u http://polona.pl/item/8364990 %z Zobacz w Polonie
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832700311555 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-204-2857-2
980 %a 641.5 %y Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo
980 %a 664 %y Przemysł spożywczy
981 1 %a 641.5+664
999 %b iza (05/04/2016) %c iza (05/04/2016 ; 040, 080+, 920, 980+, 981+) %d iza (05/04/2016) %r 2003

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 37070
Sygnatura:
WPUL 64 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.