Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Historia architektury i formy architektoniczne

Tytuł:
Historia architektury i formy architektoniczne
Autorzy:
Charytonow, Edward
Temat:
Architektura - style i kierunki - historia
Rok wydania:
dr. 1963
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego
Opis fizyczny:
199, [1] s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01109cam#a2200277#i#4500
001 0832700311136
003 BPPUL
005 20230508120905.0
008 081003s1963####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 1963/1430
035 %a (OCoLC)749436491
035 %a b22412141
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 # %a 72.03(091)
100 1 %a Charytonow, Edward.
245 1 0 %a Historia architektury i formy architektoniczne / %c Edward Charytonow.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego, %c dr. 1963.
300 %a 199, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
521 8 %a Dla kl. 2 technikum budowlanego specjalność budownictwo ogólne.
650 9 %a Architektura %x style i kierunki %x historia
655 9 %a Podręczniki dla szkół zawodowych
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832700311136 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 72.03(091) %y Historia architektury w ogólności
981 1 %a 72.03(091)
999 %b iza (23/03/2016) %c iza (23/03/2016 ; 040, 080+, 300, 920-, 980+, 981+) %d iza (23/03/2016) %r 1963

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 6418
Sygnatura:
WPUL 72 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.