Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jedzenie jako sytuacja edukacyjna i społeczna

Tytuł:
Jedzenie jako sytuacja edukacyjna i społeczna
Temat:
Odżywianie - antropologia społeczna
Rok wydania:
2015
Wydawca:
Łódź : Wydawnictwo Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej
ISBN:
9788374056304
Opis fizyczny:
196 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01631cam#a2200361#i#4500
001 0832600305006
003 BPPUL
005 20230508120840.2
008 150715s2015####pl###########|000#0#pol##
015 %a PB 2015/22640
020 %a 9788374056304
035 %a (OCoLC)910000059
035 %a b3893954x
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 # %a 316.7
080 # %a 612.3
084 %a 01
245 0 0 %a Jedzenie jako sytuacja edukacyjna i społeczna / %c red. nauk. Barbara Juraś-Krawczyk, Elżbieta Woźnicka.
260 %a Łódź : %b Wydawnictwo Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej, %c 2015.
300 %a 196 s. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr. przy niektórych ref.
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 2001-
650 9 %a Odżywianie %x antropologia społeczna
700 1 # %a Juraś-Krawczyk, Barbara. %e Red.
700 1 # %a Woźnicka, Elżbieta. %e Red.
710 2 # %a Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi. %b Wydawnictwo. %4 pbl.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832600305006 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7405-630-4
980 %a 316.7 %y Socjologia kultury. Kulturowy kontekst życia społecznego. Antropologia społeczna. Kultura różnych społeczeństw. Cywilizacja. Podkultury. Subkultury. Kultura masowa. Kultury różnych grup. Dynamika kultury. Akulturacja. Zmiana kulturowa. Rozprzestrzenianie się kultury. Sankcje społeczne. Uspołecznianie zachowań.
980 %a 612.3 %y Trawienie. Odżywianie
981 1 %a 316.7:612.3
999 %b iza (29/12/2015) %c iza (29/12/2015 ; 040, 080+, 920, 980+, 981+) %d iza (29/12/2015) %r 2015

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 41545
Sygnatura:
WPUL 316 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.