Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności

Tytuł:
Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności
Autorzy:
Gniewosz, Małgorzata
Temat:
Bakterie
Drożdże
Pleśnie
Żywność - mikrobiologia
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego]
ISBN:
8372445222
Opis fizyczny:
88 s. : fot. (w tym kolor.), rys. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01296cam#a2200337#i#4500
001 0832600303870
003 BPPUL
005 20230508120835.2
008 040907s2004####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 2004/17551
020 %a 8372445222
035 %a (OCoLC)749259629
035 %a b16740373
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 # %a 579.67
245 0 0 %a Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności / %c pod red. nauk. Eugeniusza Sobczaka ; [aut. Małgorzata Gniewosz et al.].
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2004.
300 %a 88 s. : %b fot. (w tym kolor.), rys. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. s. 88.
650 9 %a Bakterie
650 9 %a Drożdże
650 9 %a Pleśnie
650 9 %a Żywność %x mikrobiologia
655 9 %a Materiały pomocnicze dla szkół wyższych
700 1 # %a Sobczak, Eugeniusz %d (1934- ). %e Red.
700 1 # %a Gniewosz, Małgorzata.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832600303870 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7244-522-2
980 %a 579.67 %y Mikrobiologia żywności
981 1 %a 579.67
999 %b iza (08/12/2015) %c iza (08/12/2015 ; 040, 080+, 260, 920, 980+, 981+) %d iza (08/12/2015) %r 2004

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 41425
Sygnatura:
WPUL 57 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies