Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ratownictwo wodne : vademecum

Tytuł:
Ratownictwo wodne : vademecum
Autorzy:
Błasiak, Paweł
Chadaj, Marek
Kurek, Konrad
Temat:
Ratownictwo wodne
Rok wydania:
2001
Wydawca:
Warszawa : Prószyński i S-ka
ISBN:
8372558299
Opis fizyczny:
199, [1] s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01181cam#a2200349#i#4500
001 0832600302925
003 CIECH 002
005 20230508120830.6
008 010710s2001####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 2001/12142
020 %a 8372558299
035 %a (OCoLC)749558622
035 %a b14412081
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d CIECH 002
080 # %a 614.88
080 # %a 797.1
100 1 %a Błasiak, Paweł.
245 1 0 %a Ratownictwo wodne : %b vademecum / %c Paweł Błasiak, Marek Chadaj, Konrad Kurek.
260 %a Warszawa : %b Prószyński i S-ka, %c 2001.
300 %a 199, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Ratownictwo wodne
655 9 %a Podręczniki
700 1 # %a Chadaj, Marek.
700 1 # %a Kurek, Konrad.
710 2 # %a Prószyński i S-ka. %4 pbl.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832600302925 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7255-829-9
980 %a 614.88 %y Ratownictwo. Pomoc w nagłych wypadkach
980 %a 797.1 %y Sporty wodne
981 1 %a 614.88:797.1
999 %b bl (12/11/2015) %c bl (12/11/2015 ; 040, 080+, 920, 980+, 981+) %d bl (12/11/2015) %r 2001

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K1 54907
Sygnatura:
M 796 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.