Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy historii muzyki

Tytuł:
Podstawy historii muzyki
Autorzy:
Dahlhaus, Carl (1928-1989)
Temat:
Muzyka - historia
Rok wydania:
cop. 2010
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego
ISBN:
9788323507499
Opis fizyczny:
XVI, 196 s. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01125cam#a2200289#i#4500
001 0832600302308
003 BPPLO
005 20230508120826.0
008 110921s2010####pl#####f#f###|001#0#pol##
015 %a PB 2011/27463
020 %a 9788323507499
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPLO
041 1 # %a pol %h ger
080 # %a 78
100 1 %a Dahlhaus, Carl %d (1928-1989).
245 1 0 %a Podstawy historii muzyki / %c Carl Dahlhaus ; przeł. z jęz. niem., wstępem i przypisami opatrzył Zbigniew Skowron.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, %c cop. 2010.
300 %a XVI, 196 s. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr. s. 189-192. Indeks.
650 9 %a Muzyka %x historia
655 9 %a Podręczniki akademickie
700 1 # %a Skowron, Zbigniew. %e Tł.
710 2 # %a Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego. %4 pbl.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832600302308 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-235-0749-9
980 %a 78 %y Muzyka
999 %b es (04/11/2015) %c es (04/11/2015 ; 035-, 040, 080+, 246-, 521-, 920, 980+) %d es (04/11/2015) %r 2010

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 39883
Sygnatura:
MPLO 39883 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.