Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fizjologia sportu

Tytuł:
Fizjologia sportu
Autorzy:
Ronikier, Aleksander
Temat:
Trening sportowy - fizjologia
Sport - fizjologia
Rok wydania:
2001
Wydawca:
Warszawa : Centralny Ośrodek Sportu
ISBN:
838650479X
Seria:
Biblioteka Trenera.
Opis fizyczny:
247 s. : il., wykr. ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00948cam#a2200265#i#4500
001 0832600300241
003 BPMLA
005 20230508120814.6
008 150917s2001####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 838650479X
040 %a BPMLA %c BPMLA %e PNN %d BPMLA
080 # %a 796.012
100 1 %a Ronikier, Aleksander.
245 1 0 %a Fizjologia sportu / %c Aleksander Ronikier.
260 %a Warszawa : %b Centralny Ośrodek Sportu, %c 2001.
300 %a 247 s. : %b il., wykr. ; %c 23 cm.
490 1 %a Biblioteka Trenera.
650 9 %a Trening sportowy %x fizjologia
650 9 %a Sport %x fizjologia
830 0 %a Biblioteka Trenera
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832600300241 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-86504-79-X
980 %a 796.012 %y Fizjologia sportu. Fizjologia wysiłku. Motoryka
981 1 %a 796.012
999 %b BT (17/09/2015) %d BT (17/09/2015) %c BT (17/09/2015 ; 040, 650+) %r 2001

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSMLA 41948
Sygnatura:
MMLA 796 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 54910
Sygnatura:
M 796 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.