Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Specjalności kuchni węgierskiej

Tytuł:
Specjalności kuchni węgierskiej
Autorzy:
Gałuszka, Andrzej
Temat:
Kuchnia węgierska
Rok wydania:
1993
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne
ISBN:
8320809177
Seria:
Kuchnie Świata
Opis fizyczny:
129, [3] s., [4] s. tabl. : il. ; 21 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00959cam#a2200253#i#4500
001 0832500290237
003 BPPLO
005 20230508120728.5
008 140529s########pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8320809177
040 %a BPPLO %c BPPLO %e PNN %d BPPLO
080 # %a 641.5
100 1 %a Gałuszka, Andrzej.
245 1 0 %a Specjalności kuchni węgierskiej / %c Andrzej Gałuszka.
260 %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 1993.
300 %a 129, [3] s., [4] s. tabl. : %b il. ; %c 21 cm.
490 1 %a Kuchnie Świata
504 %a Indeks.
650 9 %a Kuchnia węgierska
830 0 %a Kuchnie Świata
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832500290237 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-208-0917-7
980 %a 641.5 %y Przyrządzanie potraw. Sztuka kulinarna. Kucharstwo
999 %b es (29/05/2014) %d es (29/05/2014) %c es (29/05/2014 ; 040, 245+, 260+, 300+, 490+, 504+, 650+, 830+)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 39102
Sygnatura:
MPLO 39102 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.