Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biologia : komórka - skład chemiczny i struktura

Tytuł:
Biologia : komórka - skład chemiczny i struktura
Autorzy:
Bukała, Barbara
Temat:
Biologia - szkoły ponadgimnazjalne
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Szkolne Omega
ISBN:
8372671257
Seria:
Trening przed Maturą
Opis fizyczny:
252 s. : il. ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01107cam#a2200289#i#4500
001 0832400276412
003 BPPUL
005 20230508120630.6
008 060302s2004####pl#a###d#f###|001#0#pol##
015 %a PB 5595/2006
020 %a 8372671257
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL %d BPPUL
080 %a 576
100 1 %a Bukała, Barbara.
245 1 0 %a Biologia : %b komórka - skład chemiczny i struktura / %c Barbara Bukała.
260 %a Kraków : %b Wydawnictwo Szkolne Omega, %c 2004.
300 %a 252 s. : %b il. ; %c 23 cm.
490 1 %a Trening przed Maturą
504 %a Bibliogr. Indeks.
650 9 %a Biologia %x szkoły ponadgimnazjalne
655 9 %a Ćwiczenia i zadania dla szkół ponadgimnazjalnych
830 0 %a Trening przed Maturą
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832400276412 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7267-125-7
980 %a 576 %y Biologia komórki. Cytologia
981 1 %a 576
999 %b iza (11/03/2013) %c iza (11/03/2013 ; 040, 080+, 260, 650+, 920, 980+, 981+) %d iza (11/03/2013) %c iza (11/03/2013 ; 040, 504) %r 2004

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 40936
Sygnatura:
WPUL 57 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.