Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biologia. [5], Anatomia i fizjologia człowieka. Cz. 2

Tytuł:
Biologia. [5], Anatomia i fizjologia człowieka. Cz. 2
Autorzy:
Żelazny, Iwona
Temat:
Biologia - szkoły ponadgimnazjalne
Rok wydania:
2004
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Szkolne Omega
ISBN:
8372671575
Seria:
Notatki z Lekcji.
Opis fizyczny:
279 s. : rys., wykr. ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01085cam#a2200289#i#4500
001 0832400275289
003 BPPUL
005 20230508120624.3
008 051005s2004####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 18326/2005
020 %a 8372671575
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 37.016:57
100 1 %a Żelazny, Iwona.
245 1 0 %a Biologia. %n [5], %p Anatomia i fizjologia człowieka. %n Cz. 2 / %c Iwona Żelazny.
260 %a Kraków : %b Wydawnictwo Szkolne Omega, %c 2004.
300 %a 279 s. : %b rys., wykr. ; %c 23 cm.
490 1 %a Notatki z Lekcji.
580 %a Cz. 1 poz. 18325/2005.
650 9 %a Biologia %x szkoły ponadgimnazjalne
655 9 %a Materiały pomocnicze dla szkół ponadgimnazjalnych
830 0 %a Notatki z Lekcji.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832400275289 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7267-157-5
980 %a 37.016:57 %y Nauczanie biologii
981 1 %a 37.016:57
999 %b iza (03/01/2013) %c iza (03/01/2013 ; 040, 080+, 650+, 920, 980+, 981+) %d iza (03/01/2013) %r 2004

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 40851
Sygnatura:
WPUL 37.016:57 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies