Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biznesplan : model najlepszych praktyk

Tytuł:
Biznesplan : model najlepszych praktyk
Autorzy:
Skrzypek, Jerzy
Temat:
Przedsiębiorstwo - planowanie
Rok wydania:
2012
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Poltext
ISBN:
9788375611908
Opis fizyczny:
256 s. : il. ; 24 cm + 1 dysk optyczny (CD-ROM)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01117cam#a2200301#i#4500
001 0832300275114
003 BPPUL
005 20230508120623.9
008 120316s2012####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 12363/2012
020 %a 9788375611908
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPUL
080 %a 005.511
080 %a 658.1/.5
100 1 %a Skrzypek, Jerzy.
245 1 0 %a Biznesplan : %b model najlepszych praktyk / %c Jerzy T. Skrzypek.
250 %a Nowe wyd. zaktualizowane i rozsz.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Poltext, %c 2012.
300 %a 256 s. : %b il. ; %c 24 cm + %e 1 dysk optyczny (CD-ROM).
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Przedsiębiorstwo %x planowanie
710 2 # %a Wydawnictwo Poltext. %4 pbl.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832300275114 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7561-190-8
980 %a 005.511 %y Biznesplan
980 %a 658.1/.5 %y Organizacja przedsiębiorstwa
981 1 %a 005.511:658.1/.5
999 %b iza (27/12/2012) %c iza (27/12/2012 ; 040, 080+, 260, 504, 650+, 920, 980+, 981+) %d iza (27/12/2012) %r 2012

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPUL 40863
Sygnatura:
WPUL 658 Pułtusk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies