Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Współczesne zarządzanie organizacją. Elementy koncepcji zrównoważonego rozwoju

Tytuł:
Współczesne zarządzanie organizacją. Elementy koncepcji zrównoważonego rozwoju
Temat:
Organizacje - zarządzanie
Rok wydania:
2010
Wydawca:
Kalisz : Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa
ISBN:
9788360137437
Opis fizyczny:
211 s. : rys. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00931nam|a2200241#i#4500
001 0832200267988
003 CIECH 002
005 20230508120542.8
008 110614s2010####pl#||||g#|||||000#||pol#|
020 %a 9788360137437
040 %a CIECH 002 %c CIECH 002 %e PNN
080 %a 65.01
245 0 0 %a Współczesne zarządzanie organizacją. Elementy koncepcji zrównoważonego rozwoju / %c red. nauk. Piotr Bartkowiak.
260 %a Kalisz : %b Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa, %c 2010.
300 %a 211 s. : %b rys. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. s. 199-211.
650 9 %a Organizacje %x zarządzanie
700 1 %a Bartkowiak, Piotr. %e Red.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832200267988 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-60137-43-7
980 %a 65.01 %y Teoria i praktyka organizacji i zarządzania
981 1 %a 65.01
999 %b bl (14/06/2011) %d bl (14/06/2011) %r 2010

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KBZUL 1245
Sygnatura:
WZUL 65 Żuromin
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
K1 52128
Sygnatura:
M 65 Ciechanów
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies