Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Smak świeżych malin

Tytuł:
Smak świeżych malin
Autorzy:
Sowa, Izabela (1969- )
Temat:
Powieść polska - 21 w.
Rok wydania:
[2005]
Wydawca:
Warszawa : "G + J Gruner + Jahr Polska"
ISBN:
8389221411
Seria:
Literatura na Obcasach ; 2.
Opis fizyczny:
188, [1] s. ; 20 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00985cam#a2200265#i#4500
001 0832200262428
003 BPPLO
005 20230508120537.6
008 050511s2005####pl#|||||#||||||||#||pol##
015 %a PB 9079/2005
020 %a 8389221411
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d BPPLO
080 %a 821.162.1-3
100 1 %a Sowa, Izabela %d (1969- ).
245 1 0 %a Smak świeżych malin / %c Izabela Sowa.
260 %a Warszawa : %b "G + J Gruner + Jahr Polska", %c [2005].
300 %a 188, [1] s. ; %c 20 cm.
490 1 %a Literatura na Obcasach ; %v 2.
500 %a Stanowi pocz. cyklu.
650 9 %a Powieść polska %y 21 w.
830 0 %a Literatura na Obcasach ; %v 2.
856 4 # %u https://integro.bpciechanow.edu.pl/site/recorddetail/0832200262428 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-89221-41-1
980 %a 821.162.1-3 %y Powieści, nowele, opowiadania polskie
999 %b es (30/03/2011) %c es (30/03/2011 ; 040, 080+, 650+, 655-, 920, 980+) %d es (30/03/2011) %r 2005

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KSPLO 37957
Sygnatura:
MPLO 37957 Płońsk
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
KSMLA 41462
Sygnatura:
MMLA 821.162.1-3 Mława
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies.